Combinele frigorifice dotate cu tehnologia FreshFrostFree de la Electrolux

Atunci cand te afli in cautarea combinei frigorifice ideale pentru bucataria ta, sunt numerosi factori pe care ii iei in calcul - capacitatea de depozitare, consumul energetic, sistemul de racire sau functiile si accesoriile speciale.
Atunci cand te afli in cautarea combinei frigorifice ideale pentru bucataria ta, sunt numerosi factori pe care ii iei in calcul - capacitatea de depozitare, consumul energetic, sistemul de racire sau functiile si accesoriile speciale. Insa, cel mai important aspect este legat de obiceiurile alimentare ale tale si ale intregii familii, deoarece influenteaza intregul proces de stocare si refrigerare a produselor. Dezvoltate pentru profesionisti si adaptate uzului casnic, combinele frigorifice Electrolux din gama Inspiration reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de tehnologia utilizata in marile restaurante.

Daca dieta zilnica include multe mancaruri gatite in casa, fructe si legume, lactate sau carne, atunci este foarte important sa le mentii prospetimea un timp cat mai indelungat.
In acest caz, alegerea ideala pentru tine o reprezinta combinele frigorifice Electrolux dotate cu o tehnologie dedicata pastrarii calitatilor acestor alimente. Denumita TwinTech® FrostFree, aceasta inovatie mentine un climat optim, cu umiditate si temperatura corespunzatoare fiecarei clase de alimente in parte.

Datorita tehnologiei TwinTech® FrostFree, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca fructele sau legumele isi pot pierde continutul de vitamine in timpul refrigerarii. Teste realizate de catre Institutul Fresenius GmbH din Germania au aratat ca, in cazul unor fructe precum capsunele, continutul de Vitamina C nu se diminueaza nici macar dupa 10 zile de depozitare. In plus, nu vei mai fi nevoit sa alegi tu setarile de temperatura, iar consumul de energie va fi unul minim, in mod constant.

Un alt beneficiu oferit de aceasta tehnologie sunt sistemele de racire separate, care elimina riscul transferului de mirosuri intre frigider si congelator.
Fluxurile separate de circulatie a aerului nu permit amestecul de arome si nu te vei mai confrunta cu problema „imprumutului” de mirosuri intre alimente. Vei savura doar aroma lor unica si naturala.

Combinele frigorifice dotate cu tehnologia FreshFrostFree™ reprezinta o alta alegere pentru  familiile in care se gateste mult si este nevoie de ingrediente proaspete. Aceasta creeaza climatul ideal pentru pastrarea gustului natural si a beneficiilor nutritionale ale alimentelor mai mult timp. In plus, nici alegerea locului potrivit de asezare a produselor in frigider nu mai este o problema, deoarece functiile integrate ale acestei tehnologii permit controlul total asupra umiditatii, prevenind deshidratarea prematura a fructelor, legumelor sau a branzeturilor.

Daca te numeri printre celibatarii mereu gata de petrecere sau faci parte dintr-o familie tanara, care are mereu usa deschisa pentru musafiri, poti alege o combina frigorifica de dimensiuni mai mici, dar cu dotari special create pentru racirea si depozitarea bauturilor, asa cum este suportul pentru sticle.
Datorita acestuia, vei avea acces rapid la o bere racoritoare, in orice moment al zilei. Modelele Electrolux detin si o multime de functii incorporate, cum ar fi dozatorul cu filtru PureAdvantage. Acesta iti ofera instant apa curata prin intermediul filtrului TasteGuard®, pe baza de carbune natural, asigurand, in acelasi timp, eliminarea aromelor si a mirosurilor neplacute.


Combinele frigorifice Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi recomandate cuprinse intre 1339 lei si 3569 lei, iar modelele incorporabile la preturi recomandate cuprinse intre 2599 lei si 7099 lei.  Combinele frigorifice Electrolux TwinTech® (No Frost) pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi recomandate cuprinse intre 2579 lei si 5149 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod