Colecția HYMM for Men de la Amway - noua gamă de produse de îngrijire pentru bărbați

Amway anunță lansarea noii game HYMM™ pentru bărbați, o colecție de produse ale căror formule sunt testate dermatologic, având în compoziție ingrediente botanice. Astfel, bărbații se pot bucura de un adevărat ritual reconfortant de îngrijire zilnică pentru față și corp, iar bărbieritul se va transforma într-o activitate plăcută și eficientă.         

Cu ajutorul produselor din colecția HYMM for Men de la Amway, bărbații vor beneficia de experiența unui bărbierit confortabil, al cărui rezultat este o piele fină, fără iritații.

Întreaga colecție este bazată pe ingrediente precum Aloe Vera, vitamina E și mușețel, iar fiecare produs conține câte un ingredient special, care îi conferă eficiență și unicitate: gelul de bărbierit HYMM are la bază extractul din semințe de fenicul, ce ajută la calmarea pielii; extractul din mentă acvatică și minerale marine din șamponul 2 în 1 pentru păr și corp HYMM asigură o îngrijire completă și un parfum proaspăt; deodorantul roll-on HYMM fără aluminiu conține extract din frunze de salvie, cunoscută pentru proprietățile de combatere a mirosurilor neplăcute, datorită efectului său antimicrobian.
Produsele HYMM for Men se evidențiază prin arome proaspete, curate, specifice bărbatului modern, care se regăsesc exclusiv în această colecție. Parfumurile conțin note de vârf precum bergamotă, lămâie, măr, clementină, grepfrut, acorduri de ceai, note de mijloc precum iasomie, tonuri acvatice, lăcrămioare și tonuri de bază din lemn de cedru, mosc și chihlimbar. Colecția Hymm for men de la Amway cuprinde: gel de bărbierit; loțiune după ras; deodorant roll-on; sampon 2 în 1 pentru păr și corp; aparat de ras cu 5 lame; lame de rezervă, 4 buc./set.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NICA EMIL pe 6 Iun 2023, 13:21
    Produse pentru barbierit

    Sunt interesat sa cumpar produsele HYMM pentru barbierit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod