Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee pe mai multe piețe în 2020

Coca-Cola HBC – unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai Coca-Cola din lume – intenționează să lanseze Costa Coffee în cel puțin 10 dintre cele 28 de piețe unde este prezentă, incluzând România, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Rusia și Elveția. Lansarea se va adresa unei categorii variate de consumatori și de clienți, precum și nevoilor acestora de consum, într-o multitudine de canale comerciale, în concordanță cu viziunea Coca-Cola HBC de a fi partenerul pentru băuturi 24/7.


„Este o veste fantastică, care ne va ajuta să construim o valoare certă pentru clienții noștri și pentru noi în cadrul parteneriatelor noastre”, a declarat Zoran Bogdanovic, CEO al Grupului Coca-Cola HBC. „Includerea unui brand atât de puternic, așa cum este Costa Coffee, în portofoliul nostru ne va permite să abordăm mai multe ocazii de consum, să ne consolidăm parteneriatele cu clienții pe toate canalele și să ne întărim abilitatea de a adresa fiecare moment de-a lungul unei zile în care există ocazii de consum.
Infrastructura noastră bine pusă la punct, alături de procesele și capabilitățile noastre în categoria cafelei ne permit să lansăm în forță această oportunitate excelentă”
.

Cafeaua este una dintre cele mai ofertante și profitabile surse de venit și profituri din sectorul băuturilor. Este o categorie de miliarde de euro în cele 28 de țări în care operează Coca-Cola HBC și este prognozat să aibă un ritm anual de creștere de 4%.  

Compania Coca-Cola a achiziționat Costa Coffee în ianuarie 2019 și a accelerat consolidarea business-ului, concentrându-se pe expansiunea în zona de vending și produse ready-to-drink.
Costa Coffee este liderul companiilor de cafea în Marea Britanie și are o prezență puternică în Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

„Suntem extrem de încântați să devenim parteneri cu Coca-Cola HBC și să oferim astfel o cafea excelentă și mai multor consumatori”, a declarat Jennifer Mann, președinte Global Ventures a Companiei Coca-Cola. „Acest nou acord este un alt exemplu care arată cum Costa Coffee sprijină Coca-Cola în demersul său de a deveni o companie de băuturi pentru toți.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod