Ciocolata Atenție! – Colecția ta de zâmbete!

Atenție!, cel mai dulce cadou cu mesaj personalizat, creat special pentru consumatorii români, se lansează pe piața micro-cadourilor.
Ciocolata Atenție!, disponibilă sub formă de tabletă de ciocolată cu lapte, de 80 g, se adresează unui public larg, mai exact oricui dorește să ofere un cadou original persoanelor dragi, iar ceea ce o diferențiază sunt mesajele personalizate pentru momente diferite.

Despre Atenție!
Ciocolata-cadou Atenție! este un produs 100% românesc și este disponibilă în 21 de variante de ambalaj cu mesaje diverse: mesaje de dragoste pentru cei dragi, mesaje amuzante, pentru membrii familiei sau mesaje cu diferite tematici (sărbători, zile de naștere, zile onomastice).
Poate fi achiziționată din rețeaua de magazine Auchan, a benzinăriilor MOL, dar și din magazinele de retail tradițional și reprezintă soluția perfectă pentru momentele în care cumpărarea unui cadou reprezintă o problemă de timp și de inspirație.

Povestea Atenție!

Ciocolata Atenție! – Colecția ta de zâmbete!

Fiecare zi merită marcată și sărbătorită cu un zâmbet, pentru că depinde de noi să transformăm fiecare clipă într-una specială. Prin Atenție! vorbim despre momentele remarcabile (ziua când ne-am întâlnit marea iubire, ziua în care am absolvit facultatea, când familia s-a mărit cu un nou membru) și momentele cu emoții unice, personale (prima lecție de mers pe bicicletă, o farsă făcută celui mai bun prieten, prima zi de soare după o săptămână ploioasă).
Ne propunem ca Atenție! să fie alături de tine la fiecare pas, să marcheze fiecare moment cu o amintire și un zâmbet, pentru ca mai apoi să le strângem pe toate într-o colecție de zâmbete și să le păstrăm aproape. Pentru a crea emoții, bucurie și entuziasm nu este nevoie de cadouri convenționale, ci de cadouri care oferă în primul rând mesaje cu însemnătate.

Într-o lume în care suntem mereu pe fugă, prețuim tot mai mult gesturile și emoțiile simple, atenția și grija pe care le primim de la cei din jur.
Atenție! este cadoul care te ajută să oferi zâmbete și să creezi relații și momente speciale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod