Cinci culori noi intră în gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux

Deoarece electrocasnicele nu mai sunt privite de mult timp doar prin prisma utilităţii, ci şi al designului şi al felului în care se integrează cu stilul locuinţei, gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux propune cinci culori noi, care vor completă perfect designul casei tale.
Astfel, Ergorapido este în prezent disponibil în România şi în culorile albastru metalic, alb metalic, negru, alb şi albastru. Toate modelele sunt prevăzute cu cele mai noi tehnologii şi accesorii, pentru că procesul de curăţenie instant să se desfăşoare rapid, eficient şi, de ce nu, elegant.

De asemenea, liniile curbe şi aspectul premium transformă aspiratorul Ergorapido într-o declaraţie de stil, pe care vei dori să o expui, nu să o ascunzi în debara. Acest lucru va fi posibil şi datorită sistemului Selfstanding, care elimina necesitatea unui stand de parcare.
Astfel, când trebuie să întrerupi procesul, vei putea lasă aspiratorul chiar în locul unde l-ai oprit.

Electrolux Ergorapido 2în1® este un aspirator multifuncţional portabil, fără fir, alimentat cu acumulatori. Acesta este mixul perfect între inovaţie şi design. Aspiratoarele Ergorapido sunt prevăzute un sistem ciclonic de aspirare, care va optimiza fluxul aerului şi colectarea prafului. De asemenea, Ergorapido este dotat cu tehnologia BrushRollClean™, ceea ce înseamnă că peria va putea fi curăţată cu o simplă apăsare a clapetei amplasate pe duză, eliminând neplăcutul proces de curăţare manuală.
Firele de par şi scamele vor fi aspirate în containerul de praf care, datorită sistemului patentat de golire, va putea fi curăţat cu uşurinţă, fără că praful să se întoarcă în casă. Mai mult, printr-o simplă apăsare de buton, vei putea detaşa unitatea de mâna şi aspiră spaţiile înalte sau înguste.

Manevrabilitatea de 180° şi roţile mari îţi vor permite să cureţi orice colţ al casei, cu foarte puţin efort. Mai mult decât atât, LED-urile amplasate în partea din faţă a periei aspiratorului îţi vor asigura o vizibilitate sporită pentru că nimic să nu rămână în urmă.

În funcţie de nevoile tale şi de obiceiurile tale de curăţare, vei putea opta pentru un Ergorapido de 10,8, 14.4 sau chiar 18 V, care sunt prevăzute fie cu baterii Li-Ion, fie Lithium, care reduc timpul de încărcare şi măresc puterea aspiratorului.

Cu nouă gama de culori, aspiratoarele Ergorapido de la Electrolux vor aduce în casă ta curăţenia şi elegantă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod