Cidrul Somersby

URBB aduce în Romania cidrul Somersby, prezent deja în peste 40 de țări din toate colțurile lumii.
Produsul se distinge de celelalte mărci atât prin gustul premium, revigorant, cât și prin designul de înaltă calitate, modern și exclusivist. Gustul proaspăt și răcoritor al cidrului Somersby (4,5% alcool) este cel mai bine pus în valoare atunci când se servește cu gheață.

Momentul perfect pentru a savura un Somersby este seara, după orele de muncă sau la apus, la petrecerile târzii, împreună cu cei apropiați.

Cidrul Somersby se bucură deja de o serie de premii de recunoaștere internațională – Produsul Anului  în Polonia, în 2013, medalia de aur pentru Cel mai bun cidru dulce în Suedia, iar anul acesta, în cadrul Australian Drinks Awards, a primit premiul Best Sales Achievement - Cider.

Lansarea Somersby în România reprezintă completarea portofoliului de băuturi premium al companiei URBB, prezentă acum și pe noua piață a cidrului. In România, cidrul Somersby este disponibil din această toamnă în canalele naționale de retail și HoReCa, la sticlă de 0,33l, în trei sortimente: Apple Cider, Pear Cider și Blackberry.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod