Chillbox Greek Frozen Yogurt se lansează în România

Chillbox 100% greek frozen yogurt îşi întăreşte prezenţa pe piaţa competitivă din Europa, prin intermediul unei intrări dinamice pe piaţa din România.
Chillbox 100% greek frozen yogurt îşi întăreşte prezenţa pe piaţa competitivă din Europa, prin intermediul unei intrări dinamice pe piaţa din România. Astfel, un nou magazin Chillbox şi-a deschis porţile la începutul lunii în România, în Băneasa Shopping City. Centrul comercial Băneasa Shopping City, cu o suprafaţă comercială totală de 55.000 mp, găzduieşte branduri renumite precum H&M, ZARA, Sephora, Paul şi McDonalds, iar acum primeşte în cadrul său primul magazin Chillbox din ţară, pe o suprafaţă de 40 mp.

În România, în cadrul unui contract de franciză cu Băneasa Developments, se vor investi în total peste €1.000.000 în dezvoltarea a mai mult de 10 magazine noi, ce vor fi inaugurate în următorii ani.
Chillbox îşi va extinde reţeaua de magazine prin contracte de franciză, constând în crearea de noi magazine în mall-uri şi zone pietonale cu trafic ridicat.

Compania Chillbox S.A. a fost înfiinţată în 2011, oferind clienţilor săi deliciosul “frozen yogurt” grecesc, în locaţii fresh şi colorate. În prezent, Chillbox S.A. operează cea mai extinsă reţea de magazine de frozen yogurt din Grecia, cu 56 de puncte de desfacere, la care se adaugă alte 17 magazine în Europa, în ţări precum Franţa, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Bulgaria, Cipru, Austria, Ungaria, Germania, Turcia, Rusia, Qatar şi Fosta Republică Yugoslavă a Macedoniei.

Compania a participat recent la două dintre cele mai importante târguri internaţionale ale companiilor care îşi desfăşoară activitatea pe bază de francize, Paris Franchise Expo (care a avut loc la Paris între 23 şi 26 martie) şi International Franchise Expo (care a avut loc la New York între 19 şi 21 iunie).
Succesul prezenţei Chillbox la aceste târguri s-a materializat prin încheierea de noi contracte de franciză pentru noi pieţe, dintre care cea mai importantă este cea din SUA, unde primele cinci magazine Chillbox se vor deschide în sezonul estival 2014.

Expansiunea rapidă a companiei pe noi pieţe consolidează poziţia internaţională a Chillbox şi creşte vizibilitatea produselor culinare greceşti în rândul consumatorilor europeni. Ca o recunoaştere a creşterii constante a reţelei sale internaţionale, Chillbox a primit premiul pentru “Best International Expansion” în 2013.
Premiul a fost decernat pe 29 ianuarie în cadrul celei de-a 6-a ediţii a Franchise Business Awards, organizată sub auspiciile Camerei de Comerţ şi Industrie din Atena, Confederaţiei Naţionale a Comerţului Elen şi Asociaţiei Companiilor în Franciză din Grecia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod