Cerealele Aptamil cu Pronutravi+ contribuie la dezvoltarea creierului

Nutriția în primele 1.000 de zile de viață are un rol decisiv pentru sănătatea viitorului adult. Diversificarea este un moment semnificativ în alimentația bebelușului și orice mămică își dorește să îi ofere micuțului său tot ce este mai bun. Descoperirea gusturilor și texturilor noi fiind o etapă fundamentală în dezvoltarea acestuia.

Bebelușul începe să-și manifeste independența și personalitatea și se confruntă cu prima schimbare majoră: trecerea la alimentația solidă.
Așadar, pentru a face trecerea cât mai ușoară, cerealele sunt primul aliment recomandat atunci când începi diversificarea pentru că aduc un plus de energie necesar micuțului.

Începând cu luna octombrie, Nutricia Aptamil lansează Cerealele Aptamil care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar și dezvoltarea creierului*.

Sunt singurele cereale care conțin Pronutravi+,  un complex unic de ingrediente compus din vitaminele A și C care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar, precum și Fier și Iod, minerale esențiale care contribuie la dezvoltarea normală a creierului.

Aptamil vine în ajutorul mămicilor cu 4 tipuri de cereale premium,  fără zahăr adăugat, fără conservanți sau coloranți artificiali, ce conțin cereale și fructe de cea mai bună calitate.

Cerealele Aptamil au un gust delicat și o textură fină, pe placul bebelușilor, fiind prietenoase cu stomăcelul și făcând diversificarea o etapă ușoară și gustoasă.

În funcție de vârsta copilului poți alege dintre cele 4 variante gustoase de Cereale Aptamil:
Aptamil  6 luni + Cereale cu lapte, porumb, orez și banane,
Aptamil 6 luni + 7 cereale fără lapte
Aptamil 8 luni +  3 cereale cu lapte și 3 fructe
Aptamil 8 luni +  Cereale cu lapte și 5 fructe

Cercetările științifice subliniază importanța aportului corect de vitamine și minerale în perioada diversificarii pentru o stare buna de sanatate in viata de adult.
Sănătatea copilului tău nu ţine de destin, ci poate fi influenţată printr-o nutriţie corectă în primele 1.000 de zile. De aceea, este important sa îi oferi tot ce este mai bun micuțului tău.

Un bol de cereale pe zi, alături de o dietă echilibrată, contribuie la o dezvoltare armonioasă a bebelușului.

Pentru mai multe informații despre cerealele Aptamil și nutriția adecvată bebelușului intrați pe www.nutricia.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod