Ce faci cu 12 ore de prospețime?

Ziua ta nu înseamnă doar programul tău de muncă. Cu energia rămasă, cu zâmbetul pe buze și cu un pic de Lenor, poți să adaugi fiecărei zile câteva ore de prospețime.
 
Să fim sincere: hainele nu sunt pur și simplu haine, nici măcar atunci când ești singură acasă și nu te vede nimeni. Hainele vorbesc pentru tine atunci când tu nu o faci, îți dau încredere în tine atunci când ție îți lipsește și te pun în valoare atunci când ... alegi ce trebuie. Dacă hainele ar avea vreodată ceva de spus, probabil că ți-ar reproșa că pui prea multă presiune pe ele. E bine, totuși, că acum ai  confirmarea oficială că e perfect normal să faci asta: un studiu Lenor, arată că aspectul și mirosul hainelor sunt principalele elemente ce contribuie la încrederea de sine a femeilor, mai ales când este vorba de situații spontane.


Dar vara e aici și asta înseamnă că te așteaptă multe decizii spontane și prea puțin ocazii să spui nu. Cu un pic de curaj și creativitate, aproape că n-o să mai vrei să mai treci pe acasă! Iată doar câteva idei de vară:

●    Bucură-te de zilele lungi și călduroase și petrece cât mai mult timp afară. O să găsești terase, grădini de vară, târguri și festivaluri de stradă care o să te binedispună, fie că ești singură sau cu cei dragi. E plin de inspirație în oraș, trebuie doar să vrei să o descoperi!
●    Ofertele last minute te pot scoate din oraș pe bani puțini. Fii curajoasă și îndrăznește să pleci într-un oraș nou, fără să planifici totul dinainte.
Exersează cum e să nu ai control asupra fiecărui detaliu din viața ta!
●    Cheamă-ți prietenii în vizită și gătiți împreună. Dansați, pregătiți cocktail-uri cu pepene si mango, povestiți și bucurați-vă împreună de cel mai frumos anotimp din an. Vara e cel mai bun prilej să-ți ții prietenii aproape!

Dacă te hotărăști să fii spontană vara asta, vei descopei că există cu adevărat program după program! Iar dacă vrei ca hainele să-ți fie alături, folosește noul Lenor Super Concentrate, pentru a le oferi hainelor tale prospețime și parfum pe tot parcursul zilei. Noua formulă Super Concentrate folosește tehnologia inovatoare FRESHLOCK, adică microcapsule de parfum, care, în timpul spălării, sunt plasate în fibra hainelor, iar apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, se sparg și eliberează parfum proaspăt.


Acum că știi că Lenor lucrează în favoarea ta și a vieții tale sociale, nu-ți rămâne decât să-ți  îmbrățișezi prietenii de fiecare dată când îi vezi, să ieși la dans mai des, chiar după programul de muncă,  să nu refuzi întâlnirile spontane și, în final, să fii mai curajoasă!
 
În formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o mașină de spălat plină, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod