Carter’s OshKosh vine în România!

Distracția și joaca sunt două elemente care compun centrul universului oricărui bebeluș. Imaginația și creativitatea trebuie să fie încurajate, iar confortul să fie pus pe primul loc. Colecțiile  de îmbrăcăminte Carter’s OshKosh reflectă, cu tărie,  aceste convingeri.  Puteți regăsi  blugi cu buzunare secrete pentru comori, printuri fascinante, broderii delicate și sloganuri care sunt la fel de jucăușe și unice ca și cei care le poartă. Incă din 1865, brandul ofera o gamă completă de haine frumoase și comode, fabricate din materiale de calitate, cadouri și accesorii pentru nou-născuți și copii mici -  toate la prețuri accesibile.


Carter’s, cel mai apreciat brand de îmbrăcăminte pentru bebelusi, din America  -  curând și în România. Nimeni nu cunoaște bebelușii mai bine decât Carter’s. Brandul seteaza nivelul pentru valoare & calitate și creeaza soluții pentru problemele des întâlnite. De-a lungul timpului au reinventat body-urile tradiționale pentru bebeluși  prin sisteme care permit o  îmbrăcare facilă, body-urile fiind cel mai solicitat și util articol de îmbrăcăminte pentru bebeluși.

De asemenea, unul dintre brandurile lor îndrăgite este OshKosh! Acesta este unul dintre cele mai recunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru copii din lume.
Identitatea companiei se bazează pe utilizarea denimului, o paletă de culori strălucitoare, precum si atenția pe care o acordă detalilor. Îmbrăcămintea lor aduce un omagiu tradiției mărcii, dar nu rămâne în urma tendintelor moderne: combină perfect calitatea, prețul accesibil, tendințele de modă și confortul.

Valorile Carter’s privind politica mediului de muncă, afacerile și combaterea sclavismului modern sunt bine definite.  Carter’s consideră că fabricarea produselor ar trebui să fie efectuată într-o manieră etică și responsabilă din punct de vedere social și că oamenii care fabrică produsele lor trebuie tratați cu demnitate și respect.
Ca parte a acestei credințe, Carter’s a stabilit un cod de etică ca bază pentru modul în care ne desfășoara activitatea. Este un ghid care ii ajută să ia decizii de afaceri cu integritate și într-o manieră compatibilă cu valorile lor, politicile lor și legea. Carter’s partenerii lor de afaceri, precum și furnizorii -  trebuie să respecte codul nostru lor de etica, care pune in prim plan respectul față de om și față de valorile sale.

Site-ul este momentan în construcție și va fi disponibil odată cu lansarea oficială din luna Decembrie a acestui an.
Pregătesc o campanie plină cu surprize pentru cei care se înscriu pe site .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod