Carrefour susține ambiția de a deveni un adevărat Master Chef, prin noua gamă de produse de gătit

În perioada 11 august - 19 octombrie, în hipermarketurile şi supermarketurile grupului Carrefour şi în BILLA, recent preluată, clienții pot cumpăra cu până la 80% reducere, gama de produse MasterChef, recomandate de Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. Campania le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse de cea mai bună calitate și precizie, cu care să transforme gătitul într-o adevărată artă și plăcere.

Printre produsele disponibile în cadrul gamei se numără șorțul de bucătărie, accesoriul cel mai râvnit și care ar face orice aspirant bucătar să pară un maestru al artelor culinare.
Din gama de produse MasterChef disponibilă mai fac parte și bolurile special concepute pentru a împiedica orice mișcare în timpul mixării, care au un ghid de măsurare în interior, ce le conferă un caracter practic. În plus, cuțitele MasterChef cu lame din oțel inoxidabil rezistent, care rămân bine ascuțite foarte mult timp și cu mâner ergonomic care le oferă eleganță, dar și o mare flexibilitate de folosire, completează, împreună cu suportul din lemn special creat pentru ele, funcționalitatea gamei special concepută pentru orice connaisseur al secretelor din bucătărie.


Carrefour caută constant noi modalități prin care să îmbunătățească viețile clienților săi, propunând  soluţii cât mai ușoare și mai practice. Prin această campanie promoțională ne dorim să transformăm experiența culinară a clienților noștri și a familiilor lor într-una cât mai simplă și plăcută, gătitul devenind o activitate extrem de îndrăgită pentru clienții noștri.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Carrefour își recompensează clienții cu un discount de până la 80% la gama MasterChef, urmând mecanismul de mai jos: la fiecare 15 lei din valoarea cumpărăturilor achitate se primește 1 PUNCT; la fiecare 5 puncte colectate se acordă o reducere de până la 80% pentru un produs al gamei; punctele strânse se lipesc pe talonul colector și se prezintă la casa de marcat, împreună cu produsul dorit; punctele se vor acorda în perioada 11 august - 19 octombrie 2016; punctele strânse în perioada promoției se pot folosi până la data de 09 noiembrie 2016.


Cu peste 20 de ani de tradiție, MasterChef este un brand de lifestyle cooking, fiind preferat de un număr mare de spectatori din toate colțurile lumii, de toate vârstele. Show-ul de televiziune e produs în 44 de țări și urmărit de mai mult de 300 de milioane de telespectatori în fiecare ediție.

*****
*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil
*Taloanele colectoare modificate, lipite, deformate, fotocopiate, deteriorate sau care nu au  punctele corespunzătoare, nu vor fi acceptate.
*Carrefour România și Billa România își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre aceste date.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod