Candy Bar tematic pentru petrecerea de Craciun

Perioada sarbatorilor de iarna este fara indoiala una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, fiind un prilej minunat pentru intalniri cu cei dragi, cadouri si o ocazie excelenta pentru socializare si distractie alaturi de cei dragi. Si pentru ca toata lumea iubeste dulciurile, iar conceptul de Candy Bar este unul dintre principalele punctele de atractie la orice eveniment, echipa Dulce si Ceva In Plus incurajeaza spiritul festiv al sarbatorilor cu idei unice si iti propune un Candy Bar cu tematica de Craciun.

Dulciurile au avut dintotdeauna calitatea de a aduce zambete pe buzele oamenilor, iar Candy bar-ul reprezinta o intreaga desfasurare de creativitate, forme, culori si arome care ofera momente de rasfat.
Si pentru a aduce magia Craciunului cofetarii au folosit culori precum alb, rosu si verde, cu mici accente de auriu si s-au jucat cu simbolurile de sezon, atat pentru deliciile dulci, cat si pentru intreg designul.

Asadar Candy Bar-ul tematic va cuceri cu siguranta atentia tuturor celor prezenti, ce vor fi sedusi de gustul extraordinar al prajiturilor, pregatite in laboratorul propriu cu ingrediente de top, atent selectionate. Macarons, Mousse de ciocolata cu lapte sau ciocolata alba, Briose cu ciocolata belgiana, Eclere, Cake pops-uri sunt doar o parte din deliciile pe care cei de la Dulce si Ceva in Plus le propun pentru petrecerea de Craciun, o adevarata incantare vizuala si gustativa.
Pentru petrecerea de acasa te poti rasfata cu un tort de sarbatoare! Un dulce senzational, cu Mousse de Ciocolata Alba cu Alune Caramelizate, acesta este un desert special, cu aspect si gust spectaculos, decorat in spiritul sarbatorilor de iarna cu figurine in tematica. Acest tort de sarbatoare va aduce zambete si fericire cu fiecare felie savurata! Mai multe detalii pe www.dulcesicevainplus.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod