Călătorește în întreaga lume cu Blaxy

Vrei să mergi în vara asta într-o destinație exotică, dar bugetul nu-ți permite? Ce spui de Hawaii, Tenerife, Singapore, UK, Brazilia, SUA, Grecia, Spania, Turcia sau Elveția?.
Știm, deja ridici din sprâncene și te uiți în portofel. Ei bine, un complex rezidențial, care vinde apartamente la Marea Neagră, introduce o practică occidentală, prin care poți călători în toată lumea fără să plătești sume exorbitante.  

Cum funcționează? Dacă vei achiziționa o casă de vacanță la malul Mării Negre, în sistem de proprietate periodică, vei putea face schimb de vacanțe cu alți proprietari din întreaga lume. Află că această casă este a ta pe viață, o săptămână pe an, pentru doar câteva mii de euro.
Prin afilierea la o rețea internațională de schimb de vacanțe, vei ajunge să călătorești după pofta inimii.  

Blaxy, resortul mini-stațiune

Blaxy Resort este singurul complex rezidențial de la noi ce vinde apartamente în sistem de proprietate periodică.  Situat la 1 kilometru de Olimp, resortul este amplasat pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați și cuprinde 7 clădiri cu 900 de apartamente de tip condo. În cadrul acestuia vor exista facilități pe măsura celor întâlnite doar în străinătate: peste 60 de variante de distracție și relaxare precum plajă privată, piscine de lux, cluburi de sănătate și sport, restaurante și baruri, club de noapte, centre dedicate exclusiv copiilor și seniorilor, parcare și pet hotel.
Primele 540 de apartamente vor fi finalizate până în vara aceasta. Ulterior, până în iunie 2016, vor fi gata și celelalte apartamente, hotelul și centrul de sănătate. Complexul va fi inaugurat în iulie 2015. Amănunte pe www.blaxy.ro. Spor la vacanță!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod