Cadourile Madame Lucie, surprize delicioase de Crăciun

Madame Lucie a pregătit iubitorilor de macarons o ediţie specială de Crăciun, cu patru arome noi obținute din ingrediente naturale: vin fiert, ciocolată cu rom, scorţişoară şi turtă dulce. Acestea pot fi găsite în toate boutique-urile din ţară de la începutul lunii decembrie.
Iar pentru cei care doresc să le împartă cu cei dragi şi pofticioşi, Madame Lucie are pregătite câteva idei de cadouri delicioase:

Cutia rotundă în ediţie specială de Crăciun - conţine 24 de macarons în aromele de sărbători, respectiv vin fiert, ciocolată cu rom, scorţişoară şi turtă dulce, dar şi alte arome consacrate ale Madame Lucie. Preț: 180 de lei.

Coşurile de Craciun Panier de Noel Classic şi Panier de Noel Gourmet - cu macarons în aromele special create pentru Crăciun, dar şi alte arome consacrate ale Madame Lucie, alături de multe bunătăţi precum dulceaţă, siropuri, uleiuri aromate şi şampanie:

Panier de Noel Classic conține o cutie cadou cu nouă macarons, dulceață de pepene galben Madame Lucie, sirop cu aromă de macarons, o șampanie Demoiselle, biscuiți cu migdale și marshmallows Madame Lucie, la prețul de 242 lei.

Panier de Noel Gourmet conține o cutie cadou de 18 macarons, dulceață de pepene galben, sirop cu aromă de macarons, ulei de măsline aromatizat cu trufe, oțet cu herbes de provence, biscuiți cu migdale și marshmallows, toate marca Madame Lucie și o șampanie de 75 cl.
Preț: 359 lei

Şi pentru că perioada Crăciunului este şi perioada celor mai frumoase surprize din an, Madame Lucie lansează primele marshmallows produse în România, cu arome de mentă, violetă şi zmeură, pentru ca iubitorii de dulce să se delecteze cu un nou desert fin și catifelat.

Madame Lucie este primul producător de macarons din România, iar din această toamnă a devenit primul din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți exclusiv naturali pentru delicioasele macarons.

Pentru alte noutăți de la Madame Lucie, accesați site-ul www.madamelucie.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/MacaronsMadameLucie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod