Cadouri rafinate cu aromă de ceai The Republic of Tea

Vin sărbătorile și îți dorești un cadou personalizat care să îi arate celuilalt implicarea și aprecierea ta? Anul acesta poți încerca o abordare inedită oferind un ceai premium, care îmbină rafinamentul cu utilitatea și care susține totodată un stil de viață sănătos.

The Republic of Tea, marca americană de ceaiuri premium, cunoscută și respectată pentru calitatea superioară, gustul delicios, dar și efectele benefice pentru sănătate, este disponibilă de astăzi și în România, în rețeaua de magazine Secom®, așa că elementul surpriză este deja rezolvat. Selecția variată de sortimente și arome te va ajuta să găsești ceaiul potrivit pentru fiecare dintre cei pe care vrei să îi surprinzi anul acesta cu cadoul de sub brad, fie că e vorba de cineva din familie, de un prieten drag sau un partener de afaceri.


Gama The Republic of Tea din portofoliul Secom® include 24 de sortimente de ceaiuri de plante, ceaiuri negre, ceaiuri verzi, ceaiuri albe, ceaiuri organice și ceaiuri fără cofeină din gama Get, cu variantele Get Charged, Get Maternal, Get Relief, Get Smart, Get Some Zzz’s™, Get Wellness, denumite sugestiv în funcție de beneficiile specifice pentru sănătate pe care le oferă fiecare dintre ele.


Indiferent de varianta aleasă, ceaiurile The Republic of Tea vin într-o prezentare elegantă, în cutii cilindrice metalice, cu un design deosebit, detaliu care va impresiona cu siguranță.

Cutiile The Republic of Tea se închid etanș, sunt reutilizabile și sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial, lucru care îi va bucura și mai mult pe cei care iubesc mediul.



Curiozități despre ceaiurile The Republic of Tea


Produsele The Republic of Tea sunt de cea mai bună calitate și provin din culturi de ceai diverse din întreaga lume, de la Munții Wuyi din China până la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale și sunt obținute numai prin distilare cu abur, fără utilizarea de aditivi chimici sau conservanți. Ceaiurile The Republic of Tea sunt verificate și supuse celor mai riguroase procese de asigurare a calității, la nivelul culturii, înainte de expediere și din nou la sosirea ceaiului pe linia de ambalare, iar apoi pe tot parcursul procesului de producție.

Totodată, produsele sunt în permanență testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.


Ceaiurile The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezintă garanția faptului că ambalajul respectiv nu conține BPA (Bisfenol A), substanță chimică ce imită activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, și care poate declanșa apariția anumitor afecțiuni. The Republic of Tea este membră a Ethical Tea Partnership, asociația non-profit a celor mai mari producători de ambalaje pentru ceai, care promovează responsabilitatea socială în comerțul internațional de ceai și aprovizionarea etică a ceaiului.


Brandul acordă o importanță deosebită protecției mediului care se reflectă atât în practicile de ambalare, cât și în cele de transport a ceaiurilor.

Pungile rotunde de ceai The Republic of Tea sunt fabricate din hârtie nealbită – care nu conține substanțe chimice și nici clor - fără șnururi, etichete și capse. În plus, ceaiurile sunt certificate non-GMO (nemodificată genetic), Gluten free (nu conține gluten) sau Kosher (Passover). De asemenea, ambalarea și transportul ceaiurilor The Republic of Tea se axează pe minimalism, simplitate și eliminarea excesului. Pentru toate livrările, materialul principal de ambalare este hârtia de ceai regenerată, suplimentată cu produse de ambalare 100% reciclabile. Materialele naturale folosite pentru ambalare nu numai că protejează ceaiul și permite The Republic of Tea să utilizeze cutii de transport mai mici, dar ajută și la economisirea combustibililor și reducerea nivelului de poluare rezultat în urmă transportului.

Ceaiurile The Republic of Tea din portofoliul Secom sunt ambalate în cutii de 36 și repectiv 50 de plicuri, prezentare care asigură un raport corect între cantitate-calitate și prețul produselor și care oferă Secom® un avantaj competitiv, în contextul în care piața locală este dominată de cutii de 20 de plicuri.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod