Cadoul perfect, în funcție de zodie

Influența zodiei asupra personalității a fost îndelung discutată, însă chiar și cei mai sceptici recunosc că într-un fel sau altul astrele au o influență asupra fiecărei persoane. Prin urmare, atunci când ideile de cadouri lipsesc, astrologia ne dă o mână de ajutor pentru a găsi cele mai inspirate cadouri.

Zodiile de apă


Trăsătura comună a zodiilor Pești, Rac și Scorpion este atracția pentru lucrurile învăluite în mister, situațiile în care trebuie să-și folosească intuiția. Zodiile de apă adoră să descopere lucruri, să dezlege enigme, așa că o variant potrivită pentru ele este o astfel de aventură. "Survive and Escape este unul dintre pachetele cele mai căutate printre aceste zodii și presupune un curs de parașutism urmat de un salt de la 4.000 de metri, o evadare din Mystery Room, dar și o scrisoare personalizată, pentru că acesta este un detaliu important, care explică diferența între un cadou ales la întâmplare și un dar care nu va fi uitat niciodată", a explicat Oana Pascu, fondator al Complice.ro.

Zodiile de pământ


Capricornul, Taurul și Fecioara sunt cele trei zodii dependente de natură. Senzuale, dar în același timp ancorate în realitate, aceste zodii știu să se bucure de viață. Pentru ele, consilierii Complice.ro recomandă cadouri experențiale care să le stimuleze simțurile. Printre acestea se numără degustări de cafea acompaniate de tratamente corporale, răsfăț în doi la un atelier de ciocolată artizanală, ședințe foto în locuri spectaculoase, cum ar fi Palatul Noblesse din București.

Zodiile de aer


Prin natura lor, zodiile de aer sunt dinamice, nu pot sta locului o clipă. Sunt flexibili, deschiși și dornici să încerce lucruri noi. Un cadou care să aibă legătură cu aerul este deci perfect pentru Balanțe, Vărsători sau pentru Gemeni. "O plimbare cu balonul, cu elicopterul, un zbor în tandem cu parapanta sunt câteva dintre cadourile pe care Complice le pune la dispoziție. Indiferent de cadoul ales, acesta este însoțit de o experiență completă, cum ar fi cazare într-un hotel de lux, un film de acțiune la VIP și multe alte detalii care vor face cu siguranță diferența", a explicat Oana Pascu, fondatorul Complice.

Zodiile de foc


Plini de energie, Leii, Săgetătorii și Berbecii fac totul cu pasiune. Își stabiliesc obiective clare, au experiențe pe care vor neapărat să le bifeze, sunt entuziaști, euforici și spontani. De aceea, cel mai potrivit cadou este unul care să le satisfacă dorința de a experimenta, să fie complementar temperamentului lor exploziv. Recomandările pentru aceste zodii sunt pline de adrenalină: Mission Impossible – 4 sesiuni de escaladă și o evadare dintr-o camera misterioasă alături de cei mai buni prieteni - , Learn, Jump & Share – un curs de parașutism, un salt cu parașuta și o seară alături de prieteni la un wine bar – sau un curs de șofat defensiv sau sportiv alături de pilotul de raliu Alex Filip.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod