Bijuterii pentru micile printese!

Micuta ta domnisoara iti impartaseste pasiunea pentru bijuterii? Pentru ca este luna iunie, luna in care sarbatorim copilaria, fa-i cadoul la care viseaza – o bijuterie!

Poate iti amintesti si tu de privirea ingrozita a mamei tale cand te-a gasit cotrobaind prin cutiuta ei de bijuterii: colierele atarnate la gatul tau, cerceii agatati cumva de ureche si inelele (mult prea mari pentru degetele micute) insirate la mana!  

Cand vine vorba de copii, copierea comportamentului si tabieturilor celor mari reprezinta prima metoda de invatare. Si se spune ca imitatia este cel mai sincer compliment. Dar oricat de flatata te-ai simti, nu prea iti vine sa ii multumesti fetitei tale cand o vezi umbland cu pretioasele tale bijuterii cu aceeasi „delicatete” cu care manuieste jucariile din plastic!

Pe masura ce interesul copiilor catre cultura pop se manifesta de la varste din ce in ce mai mici, ei devin tot mai interesati si de tot ce inseamna fashion, asa ca de multe ori se starnesc adevarate „intreceri” intre cine are cei mai frumosi cercei din clasa, spre exemplu.
Si uite asa, micuta ta nu doar ca-si doreste sa fie ca tine, dar si sa se faca remarcata intre prietenele ei.

Din fericire, poti sta linistita – nu e nevoie sa mai cauti prin casa vreun cercel ratacit si nici sa-ti duci la bijutier lantul rupt. Mai bine ii faci micutei domnisoare, propria ei caseta de bijuterii! Astazi gasesti o multime de bijuterii, special gandite pentru cei mici. Iar atelierele Crystal Fashion®, branding partener Swarovski, iti pun la dispozitie modele deosebite de cercei, bratari, inele si pandante, special pentru micutele printese!

Inainte de orice, primeaza sanatatea copilului tau. De aceea, este important sa alegi o bijuterie care contine metale pretioase (cum este argintul), asa incat sa nu-i afecteze pielea.
De asemenea, este important sa fie usoare, ca sa nu o deranjeze si sa nu-i deformeze urechea (in cazul cerceilor). Nu in ultimul rand, fii atenta la sistemul de prindere: trebuie sa fie cat mai sigur si rezistent. Cu alte cuvinte, sa iti ofere siguranta ca micuta nu-si va pierde bijuteria la prima ocazie de joaca si alergatura.

La fel de important este si aspectul! Uita de gargarite si ursuleti... alege o bijuterie care sa o faca pe micuta domnisoara sa se simta la fel de frumoasa ca si mama ei! Modelele de flori, fluturasi sau inimioare vor fi intotdeauna pe gustul fetitelor, dar atunci cand sunt surprinse in forme aparte, cu atat mai mult vor fi apreciate, tocmai pentru ca sunt altfel! In plus, iti poti achizitiona si tu acelasi model de bijuterie, la o dimensiune ceva mai mare, ceea ce o va face pe micuta ta cu atat mai mandra!

Si inca ceva...
culoarea conteaza! Copilaria este un univers plin de culoare, asa ca si accesoriile pentru copii trebuie sa se supuna aceleiasi reguli. Si ce metoda mai buna de a gasi culori vibrante si stralucitoare, daca nu prin intermediul cristalelor Swarovski? Bijuteriile Crystal Fashion pentru copii intrunesc toate aceste criterii, asa incat tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea cea mai buna pentru fetita ta! Crystal Fashion® este branding partener Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod