Băuturile tale preferate, oriunde mergi. Noul miniblender Philips Blend&Go HR2872

Un suc sau un smoothie delicios şi proaspăt nu a fost niciodată mai uşor de pregătit. Pentru că ştim că îţi doreşti să te bucuri oriunde de băuturile tale preferate, preparate chiar la tine acasă, îţi prezentăm noul miniblender Philips Blend&Go HR2872.
Chiar dacă eşti pe fugă, acum îţi vei putea pregăti rapid cocktail-ul de fructe favorit: amesteci ingredientele direct în recipientul portabil al noului miniblender Philips, pe care îl poţi lua apoi cu tine la serviciu sau când ieşi la o plimbare.

Pe lângă vasul clasic, noul miniblender Philips HR2872 vine cu vasul On-the-Go, un recipient cu capac numai bun pentru o amestecare rapidă. Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele preferate direct în recipient, să îl ataşezi la miniblender şi să amesteci. Pune apoi capacul şi poţi lua cu tine deliciosul preparat oriunde ai merge, fără paşi suplimentari sau să fie nevoie să muţi lichidul preparat dintr-un recipient în altul.

Noul miniblender are o putere de 350 de waţi astfel încât să poţi amesteca extrem de uşor fructe, legume sau lactate.
Poţi face astfel shake-uri sau sucuri de fructe, sosuri sau chiar maioneză.

Recipientul portabil are o capacitate de 0,6 l, fiind uşor de transportat atât de cei mari, cât şi de cei mici. Spanac, măr, castravete sau ţelină – alege ingredientele preferate pentru un smoothie care să îţi dea energie când eşti la serviciu sau să te mobilizeze să faci sport. Poţi lua recipientul On-the-Go cu tine în călătorii sau la alergat. Mai mult, îi poţi pregăti copilului tău delicii sănătoase direct acest vas, pe care să îl ia în fiecare zi la el în ghiozdan.

Pentru bebeluși, poți pregăti ușor cele mai hrănitoare piureuri cu ajutorul vasului clasic, gradat, de 0,6 l.
Prepară exact cât îi trebuie micuţului tău, astfel încât să te asiguri că îl hrăneşti de fiecare dată cu mâncare proaspătă.

Pentru o durată de viaţă mai mare a produsului, vasul noului Philips Blend&Go este creat din plastic ranforsat, rezistent la crăpături, iar lama sa este făcută din oţel inoxidabil astfel încât să nu îţi faci griji că va rugini în timp, la contactul cu lichidele. Poţi detaşa lama din vasul miniblender-ului pentru a o curăţa mai bine şi mai uşor. Dealtfel, toate componentele detașabile ale miniblender-ului pot fi curățate impecabil în mașina de spălat vase.

Noul miniblender Philips are un design elegant care se încadrează frumos în orice bucătărie, clasică sau modernă, mare sau mică, ocupând un spaţiu redus.
Mai mult, cablul va sta ascuns, datorită sistemului de stocare special şi vei avea o bucătărie mereu ordonată.

Pentru sfaturi şi idei de reţete delicioase, dar şi noutăţi despre produsele Philips, te invităm şi pe pagina www.facebook.com/acasacuphilips, unde poţi împărtăşi cu noi momentele plăcute şi poveştile de familie din fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre produse, vizitează şi www.philips.ro.

Preţ recomandat:

Noul miniblender Philips Blend&Go HR2872 – 214,76 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod