Aroma Fez 1862 Premium - Cea mai recentă inovație din lumea cafelei

De-a lungul anilor, Julius Meinl s-a remarcat ca fiind un brand care îmbină cu ușurință tradiția cu inovația.  Încă de la înființarea brandului, in 1862, inovația a devenit parte din tradiția Julius Meinl. Brandul a reușit atunci să revoluționeze piața cafelei oferind clienților săi, pentru prima dată în istorie, cafea gata prăjită. Luna aceasta, pe 1 februarie a avut loc lansarea celei mai recente inovații a brandului vienez, noul concept Aroma Fez 1862 Premium.

Julius Meinl 1862 Premium oferă o experiență deosebită tuturor celor care iubesc cafeaua, noul concept fiind unul calitativ și revoluționar pentru industria mondială a cafelei.

Designul Aroma Fez, creat de celebrul designer Matteo Thun, combină elementele tradiționale și moderne într-un element de design unic. Ambalajul ermetic sigilat menține toate aromele și calitățile boabelor de la momentul prăjirii până ce acestea se regăsesc în ceașcă. Noul container Aroma Fez vine acum într-o formă nouă cu 3 unităti a 1 kg, pentru o prospețime mentinută pentru un timp și mai îndelungat.

Tehnologia “Grind on Demand” folosită pentru Julius Meinl 1862 Premium garantează o cească cu cafea proaspăt măcinată pentru fiecare client în parte.

Pentru că doar cafeaua proaspăt măcinată menține aroma completă și corpolentă, simpla apăsare a unui buton asigură măcinarea unei cantități perfecte de 1862 Premium, în câteva secunde. Julius Meinl reușește, astfel, să facă un pas revoluționar cu acest nou concept Aroma Fez 1862 Premium, gustul cafelei capătand o nouă dimensiune.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod