AquaTouch - unicul aparat pentru barbierit umed si uscat, de la Philips

Philips lansează pe piaţa românească aparatul de bărbierit electric Philips AquaTouch – unicul aparat pentru bărbierit umed şi uscat, complet rezistent la apă, ce poate fi folosit şi sub duş.
Philips lansează pe piaţa românească aparatul de bărbierit electric Philips AquaTouch – unicul aparat pentru bărbierit umed şi uscat, complet rezistent la apă, ce poate fi folosit şi sub duş. Creat pentru bărbaţii care îşi doresc prospeţimea bărbieritului umed (cu spumă sau gel) sau confortul celui uscat, fără tăieturi, Philips Aqua Touch permite un bărbierit fin şi confortabil, asigurând protecţia pielii.


Aparatul este complet rezistent la apă şi optimizat pentru a fi utilizat cu gel sau spumă de ras pentru un confort superior şi iritaţii minime ale pielii, datorită dispozitivului de etanşare inclus - Aquatec. Philips AquaTouch este dotat cu învelişuri de protecţie rotunjite cu frecare redusă, care se adaptează automat la liniile feţei. Funcţia Super Lift & Cut ajută la ridicarea firelor de păr de pe suprafaţa pielii înainte de a le tăia pentru a garanta un bărbierit perfect.
În plus, aparatul beneficiază de sistem DualPrecision, care are sloturi pentru a tăia firele normale sau mai lungi şi găuri care taie chiar şi firele foarte scurte. Pentru bărbaţii care îşi doresc un bărbierit rapid, noul AquaTouch poate fi folosit şi în mediu uscat.

Noul Philips AquaTouch AT890 are dispozitiv de tundere pop-up pentru finisarea mustăţii sau a perciunilor. Durata de încărcare completă este de o oră, 50 de minute de utilizare fiind suficiente pentru aproximativ 17 utilizări.
Pentru cazuri de urgenţă, aparatul se încarcă rapid, în 3 minute, pentru o singură utilizare.  Noul aparat de bărbierit electric Philips AquaTouch AT890 – 419 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod