Amenajează spații care îți stimulează creativitatea

Ne-am întors din vacanță încărcați de energie, cu planuri noi pentru perioada următoare. Un birou frumos amenajat, aerisit, ne ajută să ne găsim inspirația pentru proiecte interesante. Cel mic este gata să înceapă școala, ce cadou poate fi mai frumos pentru el decât o cameră redecorată potrivit gustului lui?

Pentru biroul vostru alegeți culori deschise, astfel încât să fie luminos. Folosiți din plin decorațiunile, personalizați spațiul, iar el va deveni o poveste. Aspectul lui vă oglindește personalitatea și doar dintr-o simplă privire se pot deduce gusturile, pasiunile, preferințele și stilul care vă caracterizează: modern, romantic, industrial. Folosiți în amenajare lui decorațiuni în culori deschise, vor înveseli spațiul.

Pentru depozitarea elementelor atât de necesare lucrului, sunt recomandate polițele suspendate și rafturile deschise.
Vor crea un ambient aerisit și, în plus, veți găsi imediat ceea ce aveți nevoie.  Orice birou are un look elegant și deosebit atunci când spațiul este folosit în mod inteligent. Camera trebuie să dea impresia de ordine în fiecare moment, mizați pe spațiile eficiente de depozitare.  Orientați-vă către rafturile pentru depozitarea cărților sau a revistelor deosebite, asimetrice, corpuri de iluminat din metale cromate, pânză și sticlă.

 Camera copiilor, un spațiu nonconformist

Începutul școlii se apropie. A venit timpul să mai aruncăm o privire în camera celui mic și să verificăm dacă mobilierul mai corespunde cerințelor exigente ale celor mici. Kika are câteva sfaturi pregătite în ceea ce privește menținerea camerelor de copii și tineri moderne și practice.

Majoritatea copiilor vor să aibă o cameră deosebită.
Fiecare obiect trebuie să îi reprezinte, de aceea cel mai bine este ca atunci când le amenajați spațiul, să îi lăsați pe ei să își aleagă mobilierul. Vor simți că spațiul este propria lui creație.

Optați pentru culorile vii, asigurați-i toate spațiile de colorat și de “inventat”, alegeți mobilier în diferite forme și jucării colorate cât mai trăznite.

Copiii cresc foarte repede și astfel crește și nevoia de spațiu. Mobilierul adaptabil reprezintă un avantaj, în special biroul şi scaunul de birou. Copiii au nevoie de un spațiu plăcut pentru a putea da frâu liber imaginației și creativității. Cu diversitatea mobilierului de la kika poți găsi ușor soluții practice și creative.

În ceea ce privește mobilierul de birou și scaunele rotative, indicate sunt articolele ce au avantajul de a putea fi adaptate pe măsură ce copilul crește.
În special în perioada școlii generale, copiii cresc foarte repede și astfel se modifică și cerințele lor. Mesele funcționale sunt indicate și ca zonă de creație indiferent de vârstă.

Așteptările celor mici se schimbă foarte des. Se îndrăgesc rapid noi activități și hobby-uri, se abandonează apoi în favoarea altora, creativitatea și nevoia de exprimare atingând astfel punctul culminant. De aceea, trebuie să avem un spațiu adecvat pentru noi idei. Dacă până acum aveam nevoie de spațiu de depozitare pentru animăluțe de pluș și cuburi de lemn, acum ne trebuie un spațiu pentru reviste, CD-uri și accesorii sportive. Cu mobilierul de la kika este foarte ușor să asiguri soluțiile corespunzătoare. Multe programe de tineret au fost create astfel încat să poată însoți copilul de la primele zile de grădiniță până în adolescență.

Un alt aspect din ce în ce mai important este cel al sănătății.
Kika nu oferă doar un sortiment variat de mobilier pentru copii și tineret, ci și produse ce contribuie în mod corespunzător la siguranța și sănătatea copilului tău. Astfel, ștampilele de calitate garantează producția conform normelor în vigoare, făra folosirea unor materiale nocive. Consilierii specializați de la kika vă stau la dispoziție cu sfaturi utile pentru a vă ajuta în selectarea mobilierului potrivit pentru copii și tineret.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod