Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocarita și-a deschis un club de activități

Alin Pascal, liderul trupei Alin Pascal Band, a devenit profesor. Artistul va preda la centrul său muzical, un club de activități, atât canto, dar și vioară, instrument la care a cântat și el ani de zile, înainte să-și facă trupă și să devină solist vocal.

În clubul solistului, deschis în zona Cotroceni, chiar lângă Arenele BNR, împreună cu un asociat, artistul are școală de canto, dar se țin și cursuri de percuție, vioară și pian, cât și de desen, pentru toate vârstele.

Clubul de activități se numește ”Micul prinț”. Tot aici, părinții își pot lăsa copiii pentru câteva ore, dacă sunt ocupați. Există și un after scool, și este un loc în care părinții pot veni să bea o cafea, în timp ce copiii își petrec timpul la locul de joacă.
 
Alin Pascal mai are o afacere, pe care a deschis-o în urmă cu doi ani. Este vorba despre niște bijuterii pe care se pot imprima amprente. Astfel că în familia artistului toată lumea poartă bijuterii de acest gen.
Mama lui Alin, interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița poartă la gât niște bijuterii unicat, ce îi sunt extrem de dragi.

Acestea sunt niște creații special realizate chiar la firma fiului ei, care a achiziționat un patent de afară, Smallprint, pentru a a imprima pe medalioane, amprente. Pe medalioanele din argint, pe care le poartă artista se găsesc mânuțele celor trei nepoți ai săi: Adam (3 ani și șapte luni) și Tudor ( un an și șase luni) de la fiul său, Alin, dar și micuța Miriam Teodora (un an și trei luni), de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu, din prima căsătorie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod