Algarve-Portugalia, Split-Croatia si Cipru de Nord - destinatiile ideale pentru vacanta de vara

Agentia de turism Paralela 45 a dat startul la Promotia Primaverii! Pe toata durata lunii martie, agentia ofera reduceri cuprinse intre 5 si 70% la chartere, sejururi si circuite de 7 zile. Reducerile se aplica la tariful pachetelor turistice fara taxa de aeroport. In Promotia Primaverii intra majoritatea destinatiilor cautate de romani pentru vacanta de vara, precum si cateva destinatii pentru vacanta de Paste sau pentru seniori.

Majoritatea romanilor care doresc sa isi petreaca vacanta de vara in strainatate aleg destinatii care sa le permita sa imbine utilul cu placutul.
De aceea, Algarve, Split sau Cipru de Nord sunt destinatiile ideale pentru cei care doresc sa se bucure de locuri cu o incarcatura culturala aparte sau sa se relaxeze pe plajele cu nisipuri fine. Un sejur de 7 zile intr-una dintre aceste destinatii beneficiaza de 5% reducere in cadrul Promotiei Primaverii, valabila pana la 31 martie 2016.

Confortul hotelurilor din Turcia, plajele cu nisipuri fine si seviciile de inalta clasa din Antalya ii conving pe romani sa se intoarca an de an sa isi petreaca vacanta de vara.
Aceasta destinatie este ideala pentru cei care aleg sa plece in vacanta impreuna cu familia sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si relaxare la cele mai inalte standarde. Pentru un sejur de 7 zile in Antalya, in Promotia Primvaverii se aplica o reducere de 30 pana la 50%.

Pentru ca niciodata nu este prea devreme pentru planificarea unei vacante, Promotia Primaverii de la Paralela 45 este prilejul ideal de a nu mai amana acest moment. Reducerile la charterele, sejurile si circuitele din promotie sunt de refuzat! In aceasta promotie intra atat ofertele pentru Portugalia, Croatia, Cipru si Turcia, cat si pentru Spania, Italia, Grecia, Franta si chiar Dubai.
Luxuriantul Dubai beneficiaza de o reducere de pana la 70%!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod