8 Martie - 8 cele mai frumoase capitale ale Europei

De 8 Martie, poti alege 8 destinatii turistice pentru toti cei care doresc sa sarbatoreasca Ziua Femeii. Turistii doritori sa petreaca un city break cu ocazia zilei de 8 Martie intr-una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei pot alege dintre 8 oferte turistice la cele mai bune preturi.

Istanbul este un oras cu o mare incarcatura istorica, iar operele arhitecturale va vor taia respiratia. Paralela 45 v-a pregatit un sejur de 5 zile si 4 nopti, cu plecare pe 5 martie, la doar 199€/ persoana, pentru a avea timp sa vizitati cele mai remacabile obiective turistice ale orasului, precum Agia Sofia, Moscheea Albastra, Basilica Cisterna, Palatul Topkapi, Podul Galata sau Eyup. Pentru un cadru romantic, recomandam o croaziera pe Bosfor, unde timp de aproape 90 de minute veti admira Palatul Dolmabahce, Turnul Galata, Moscheea Ortakoy si Podul Bosfor.

Ziua puteti sa o incheiati in Marele Bazar sau Piata Taksim, unde aromele de narghilea si de castane coapte va vor imbia si va vor indemna la cumparaturi.

Praga este o capitala romantica si captivanta, fiind una dintre cele mai populare din Europa. Pentru doar 265€/ persoana (fara taxe de aeroport incluse), veti avea placerea sa descoperiti timp de 5 zile un numar impresionant de cladiri vechi uimitoare, neatinse de cel De-al Doilea Razboi Mondial si o ambianta locala autentica. Este un oras cosmopolit care merita explorat chiar si pe jos, pe strazile serpuite si pline de istorie. Cercetati parcurile de la marginea raului, gradinile cu bere, cluburile, muzeele si galeriile de arta.

Stockholm, capitala Suediei este locul ideal de evadare pentru romantici.  Apa din jur si spatiile verzi reusesc sa ii dea orasului o tenta luminoasa, proaspata si primitoare.
Puteti face plimbari cu vaporasul, un picnic intr-o oaza verde, dar nu trebuie sa uitati nici de principalele obiective turistice, precum celebrul Muzeu Vasa, Palatul Regal (Kunglica Slottet), Palatul Drottningholm si Catedrala Storkyrka. Paralela 45 va propune preturi incepand cu 325 €/ persoana, pentru un sejur de 4 zile incredibil.

Barcelona, orasul in care poti gasi tot ce iti doresti - fie ca vrei sa iti petreci mini-vacanta intr-un cadru linistit, vrei sa te plimbi sau vrei doar sa te distrezi, acest oras iti ofera tot ce ai nevoie. Cu doar 245 €/ persoana (fara taxe de aeroport), veti admira timp de 5 zile vestitele Sagrada Familia, Palau de Mar, Parc Guell, Casa Muzeu Gaudi, Portul, Montjuic, Muzeul National de Arta Catalana, La Rambla, Palatul de Muzica Catalana, Port Vell, Monumentul lui Columb, Arcul de Triumf si multe, multe altele.

Daca alegi o vacanta in Malta, ai ocazia sa vizitezi unul dintre cele mai mai exotice locuri din lume.  Insula a apartinut Cavalerilor Ioaniti aproape 300 de ani si reprezinta un amalgam de istorie, religie, traditii si cosmopolitism.
O poti descoperi acum, in prag de primavara, timp de 6 zile, la pret promotional, de doar 395€/ persoana (fara taxe de aeroport incluse).

Parisul, eternul oras romantic - Orasul luminilor surprinde mereu prin diversitate. Iubirea pluteste in aer, obiectivele culturale fascineaza, iar casele de moda renumite fac din aceasta capitala una chic, vanata de toate pasionatele de fashion. Paralela 45 v-a pregatit un sejur de 6  zile cu doar 399 €/ persoana (fara taxe de aeroport incluse), pentru a va bucura de armonia dintre iubire si arta.

Lisabona, capitala boema cu miros de cafea - capitala de la malul Atlanticului are o identitate moderna si cosmopolita. Atractiile istorice se imbina perfect cu cladirile futuriste, parcurile si zonele pentru cumparaturi. Pachetul avantajos de 5 zile si 4 nopti propus de Paralela 45 este de doar 490 €/ persoana (fara taxe de aeroport incluse).

    
Londra, orasul contrastelor - capitala regatului anglofon a devenit una dintre cele mai vizitate destinatii. In fascinanta Londra va intampina Big Ben-ul, grandiosul Westminster, care face legatura dintre London Eye si Palatul Parlamentului, Trafalgar Square, Palatul Buckingham, Tower Bridge si multe alte surprize pe care le veti descoperi voi pe stradutele londoneze.  Creati-va amintiri de neuitat, intr-un sejur de 6 zile, cu doar 585 €/ persoana (fara taxe de aeroport incluse). Mai multe detalii despre ofertele agentiei de turism Paralela 45, pe www.paralela45.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod