5 piese iconice de design pentru camera copilului

Când vine vorba de amenajarea camerei pentru copii prima oară ne gândim la cum putem crea un spațiu cât mai sigur pentru cei mici. Însă, ca părinți, suntem responsabili și de felul în care cei mici își dezvoltă gusturile, așa că putem alege un mobilier care le va educa din copilărie gustul pentru frumos.

Andreea Mureșan, profesorul cursului de Interior Design de la Dalles GO a constatat că „există o fractură între felul în care amenajăm o locuință și camera copiilor din aceeași locuință, ca și cum niciunul dintre principiile designului de interior nu se mai aplică dacă vorbim de «oameni mici».
Ori, tocmai ei sunt cei ale căror preferințe estetice sunt în formare și depind atât de mult de obiectele la care sunt expuși zi de zi. Vă propun nu doar 5 piese foarte cunoscute, ci mai ales 5 piese de care cred că puștii se pot îndrăgosti la prima vedere.”

1. Sistem modular de depozitare Nuage, design Charlotte Perriand, 1955, Cassina

2. Cuier Hang It All, design Charles si Ray Eames, 1953, Vitra

3. Scaun Panton Junior, design Verner Panton, 1959/1960, Vitra

4. Jucărie/mobilier Eames Elephant, design Charles si Ray Eamea, 1945, Vitra

5.
Corp de iluminat Zettel’z 5, design Ingo Maurer, 1997

Învață secretele unei amenajări de interior inspirate la cursurile de Interior Design de la Dalles GO, coordonare de Andreea Mureșan și Ileana Răducanu. Înscrie-te acum pe info@dallesgo.ro sau la telefon 0769 041 711.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod