5 pași pentru a-ți influența pozitiv destinul

Destinul este prestabilit în linii mari, însă acesta poate fi modelat. Îl putem modela atât de puternic, încât putem transforma destinul avut la naștere, prin alegerile pe care le facem în timpul vieții noastre. De exemplu, ne alegem destinul și în funcție de scopurile pe care ni le propunem, dar și în funcție de calea pe care o alegem pentru a realiza acele scopuri, de conjuncturile pe care vrem să le atragem și de oamenii pe care ne dorim să îi întâlnim.

Care sunt cei mai buni pași pentru schimbarea destinului?

1. Evaluează-ţi calităţile şi defectele.

Cere şi ajutorul apropiaţilor, pentru că s-ar putea să nu fii total obiectivă. Aşa că ei îţi pot da o mână de ajutor. În această nouă lumină, vezi ce poţi realiza cu adevărat.

2. Crede în schimbare! Porneşti la drum gândindu-te că nu vei reuşi? Dacă visele alese de tine pentru a le îndeplini sunt realiste, vei putea să le pui în practică, chiar dacă va fi nevoie de mult timp, hotărâre şi de perseverenţă.

3. Fii curajoasă!  Îndrăzneşte să gândeşti „Ce-ar fi dacă...”. În acest moment, nu există limite.

Pune totul pe hârtie. Scrie şi lucrurile bune din viaţa ta şi concentrează-te asupra lor. Fii recunoscătoare pentru ele. Această atitudine atrage alte evenimente frumoase.

4. Fii îngăduitoare cu tine! Nu te aștepta ca lucrurile să se schimbe peste noapte! O atitudine pozitivă asupra vieții, precum și un stil de viață sănătos pot duce la efecte benefice pe termen lung asupra vieții tale.

5. Informează-te continuu. Ia în calcul toate oportunităţile pe care le ai. Dacă, de exemplu, vrei să evoluezi profesional, află ce cursuri ai putea să faci.

Poate se organizează chiar în compania unde lucrezi şi ai putea să te înscrii la ele. Dacă vrei să slăbeşti, află cele mai bune diete sau programe de exerciţii care se aplică în cazul tău.

Mulți și-au pus întrebarea dacă alegerea făcută a fost corectă, dacă ar fi putut să facă altfel în cazul unei nereușite. Cum îți dai seama care sunt scopurile și alegerile corecte pentru viața ta și care sunt cele greșite? Ce te face cu adevărat fericit? Astrologia te poate ajuta să te lămurești, dar numai omul decide ce face cu viața lui.

Și pentru că până la intrarea în 2017 nu mai este mult, cunoscutul astrolog va vorbi și despre hotărârile cele mai importante pentru anul viitor – indicate de Saturn în Săgetător. Toate răspunsurile vor fi oferite în cadrul unui seminar gratuit cu tema ”Alegerile de destin”, susținut de astrologul Camelia Pătrășcanu, ce va avea loc la Sun Plaza, sâmbătă, 22 octombrie, ora 12:00. Înscrierile se fac online, completând formularul de aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod