20,596 de poezii au fost scrise de Ziua Internațională a Poeziei

Peste 270 de locații din România s-au alăturat manifestului “Plătește cu poezie”.

 Proiectul manifest “Plătește cu poezie” a convins peste 20,000 de români din toată țara să folosească versurile ca monedă de schimb. Leul a fost lăsat deoparte pe 21 martie, “bancnotele” fiind scrise pe loc de cei care, uniți de manifestul Julius Meinl, au făcut lumea mai bună prin intermediul poeziei.  
 
Iubitorii de cafea și ceai din toată țara au susținut și în acest an inițiativa Julius Meinl și au scos la iveală poetul interior plătind cu poezie în peste 81 de localități din țară, acolo unde 271 de localuri le-au pus la dispoziție șervețele pe care să își aștearnă rimele.

 
 
Pentru a celebra Ziua Internațională a Poeziei a fost organizat primul concert poetic, spectacol care a adunat online peste 16,000 de iubitori de poezie. Trupa Otherside, împreună cu Helen au susținut un concert LIVE pe Facebook, show care a fost transmis pe Facebook la nivel global.

Internauții au putut lăsa un comentariu cu orice poezie preferată, iar bandul, impreună cu Helen au interpretat timp de două ore, toate versurile primite de la aceștia pe loc, transformându-le în acorduri muzicale.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod