12 ore de prospețime în orice haină

Dacă ți se întâmplă să deschizi dulapul și să constați că nu prea porți cam 50% din hainele pe care le ai sau dacă faci ordine și găsești haine uitate din sezonul trecut, ar fi corect să le dai și lor o șansă și să le pui la treabă. Pentru că vara vine cu promisiunea unor activități spontane, recomandarea noastră este să te întinzi până în spatele dulapului și să plănuiești unde să ieși și ce să faci, în funcție de hainele pe care le găsești.

Dacă ai găsit o cămașă veche și șifonată care nu e destul de perfectă pentru o zi la birou, întinde mâna după o pereche de jeans scurți sau lungi, după o pereche de balerini și dă o fugă până la cel mai apropiat muzeu.
E cel mai bun în loc în care să te refugiezi într-o zi cu căldură mare și o să te simți îmbogățită după doar câteva ore.

Iar ai dat peste salopeta din tinerețe? Pentru că amâni de ani buni să o porți, s-ar putea chiar să ai dreptate când te gândești că nu ți se potrivește. Dar există un loc în care nu prea contează ce ți se potrivește și ce nu: grădina. Dacă ai grădină cu straturi și portiță, atunci o să te încadrezi la fix în peisaj. Dar, chiar dacă stai la bloc, cu puțin curaj și răbdare, poți să te bucuri de o mică grădină pe balcon sau pe pervaz. Mai ai încă timp să-ți iei un sac de pământ, să cumperi semințe de flori, mirodenii sau de legume și să-ți pui vara în ghivece! E o activitate extrem de relaxantă în care poți să implici și familia și chiar să învățați împreună despre plante.

Ah, tricoul cu Nirvana îți aduce aminte de un fost iubit care te-a convins să asculți rock, deși era împotriva firii tale? Sau de o tinerețe puțin mai aventuroasă? Amintire plăcută sau neplăcută, tricoul trebuie purtat, așadar nu-l mai dosi în dulap.
Pune la cale o excursie la munte, pune cortul în spate, familia în tren și tricoul pe tine. Când o să ajungi în vârf de munte, o să știi că it smells like teen spirit.

Dacă ai făcut, la un moment, o trăsnaie și ți-ai cumpărat o fustă tutu, iar acum nu mai știi cu ce să o asortezi, poate mai faci o trăsnaie și chiar o folosești. Pentru că se poartă Skirt Bike, îți recomandăm să pui mâna pe un ghidon și să pedalezi grațios pe străzile orașului. Dacă îți e la îndemână, ar fi bine să pedalezi până la serviciu și înapoi, zi de zi, dar poți începe și cu o plimbare de weekend cu familia sau cu prietenii. O să te îndrăgostești și de bicicletă și de fusta tutu! Poate chiar și de orașul pe care îl descoperi.

După ce ți-ai regăsit cealaltă jumătate de dulap, ar fi bine să nu mai renunți la ea.
Pentru că ai ales să mai dai o șansă hainelor, Lenor îți vine în ajutor, cu noua sa formulă Super Concentrate. Folosind tehnologia FRESHLOCK, noul Lenor oferă hainelor tale prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare, pentru ca tu să te simți încrezătoare și spontană în hainele tale, pe tot parcursul zilei. Tehnologia inovatoare FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum care sunt plasate în fibra hainelor la spălare, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, acestea se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Nu-ți dorești, deodată, să fii mai activă? Ai grijă de hainele tale împreună cu Lenor și bucură-te de tot ce găsești în dulap!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod