Who`s King in Public SpeaKING? Ediția a VII-a

Pe 1 aprilie, 11 manageri de top, antreprenori şi profesionişti din industrii diverse, antrenați de echipa SELFTRUST Academy, s-au duelat pentru Marele Trofeu în cea de-a 7-a Ediție a competiției “Who`s King în Public SpeaKING?”.

Audiența a descoperit cu surprindere cât de rapidă este schimbarea de la 0 experienţă în discurs public la lideri care cuceresc scena şi captivează audienţa. După 3 runde provocatoare și pline de emoție, a fost aleasă câștigătoarea: Andreea Bebu, Director Național de vânzări Solartium Group, care a cucerit publicul cu naturalețea și carisma ei. Celelalte locuri de pe podium au fost câștigate de Raluca Timiș, Insights Manager, PepsiCo și Lia Popescu, Supply Chain Operations, HP Inc. Romania.
“Who`s King în Public SpeaKING?” urmează conceptul show-urilor live, aşa cum este “Vocea României” pe care l-a adaptat pentru discursul public. Rezultatul - un eveniment unic în România: "Who`s King in Public SpeaKING?": un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care îţi aduce zâmbete şi bună dispoziţie şi care te face parte din povestea celor de pe scenă.

CUM SE DESFĂȘOARĂ EVENIMENTUL

ETAPA 1: Cei 11 concurenţi susţin câte un speech de 4 minute pe o tema la alegere, în care vorbitorul are experienţă. Publicul decide, alături de trainerii SELFTRUST Academy şi de juriu, cine sunt cei 8 participanţi care îşi continuă drumul spre Marele Premiu.
ETAPA 2: Cea de-a doua probă testează spontaneitatea si creativitatea: cei mai votaţi 8 concurenţi merg mai departe în Etapa 2. Aceştia se întrec doi câte doi şi susţin speech-uri spontane, pe teme pe care le-au extras pe loc.



ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenţi votaţi de public, de juriu şi de trainerii SELFTRUST Academy, ajung în Marea Finală, etapă care le pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top. Acestă ultimă probă este un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici este de a susţine un speech spontan, pe tema "Nu am venit să ţin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.
Multumim pentru sprijin: Gentlab, Credo Events Hall & Atrio, Pepsi, Dove, Lipton, Algida, Proactive, BluParty, Edelweiss Center, Camera Luminoasa, Imagine Art Studio, Almaj & Albu, BNI Romania si LivrezDragoste.ro.

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”


INSPIRAŢIE & MOTIVAŢIE
Vei asista la creşterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public

INFORMAŢIE DE CALITATE
Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informaţii utile care îţi vor completa cultura generală şi te vor susţine în viaţa personală şi profesională

ENTERTAINMENT
Vei petrece 4 ore de weekend altfel şi vei participa la un show unic în România! Spectacolul va fi asigurat de concurenţii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King în Public Speaking?”, iar cel care va decide câştigătorul vei fi chiar tu!
NETWORKING
Vei cunoaşte alţi profesionişti din domenii diverse, interesaţi, că şi tine, de dezvoltare personală.

Printre participanţi se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing şi media, directori de resurse umane, directori de vânzări.


TEAMBUILDING
Ia-ţi colegii şi prietenii şi vino la un eveniment distractiv, să decideţi împreună cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

TRAINERII SELFTRUST Academy


Alin Comşa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă şi managementul echipelor.  Are o experienţă vastă În piaţă financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comşa  a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time Management, Motivare, Charismă, Train the Trainers, Public speaking, etc. În paralel, Alin Comşa livrează cursuri de pictură şi dezvoltare prin artă pentru cei mici.

Andrei Dunuță are o experienţă de 7 ani în sales management şi business development. A construit cele mai performanţe echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două dintre cele mai importante bănci din România, Citibank şi Raiffeisen Bank, reuşind să transforme zeci de consultanţi în seniori şi experţi ai vânzărilor bancare. În prezent, Andrei este Co-Fondator şi Trainer de Vânzări şi Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulţime de abilităţi, de la public speaking la time management, de la comunicare şi influenţare la leadership şi încredere în sine.


JURIUL CONCURSULUI

Jurații "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, business si media: Mirela Vașadi (realizator TV), Adrian Sita (General Manager, Gentlab), Rodica Nicolae (Redactor Sef, Manager Express), Andreea Nicolae (câștigătoarea ediției IV).

CE SPUN CEI CARE AU FOST LA ALTE EDIȚII “WHO’S KING IN PUBLIC SPEAKING?”
„Un eveniment extrem de reușit care inspiră, motivează, este o sursă foarte bună de informații, învățare și dezvoltare.
Vă recomand pentru profesionalism, rezultate și creativitate.”
Oana Constantinescu-UPC Romania, Manager ConturiClienti

„Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut încă ocazia să vorbească in public. Pe mine m-ați convins!”
Ana Jitariță-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

“Experienţă și umanitate.”
Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

“Deschizător de drumuri. Astfel de eveniment te ajută să cunoști oameni și povești care te inspiră să vrei să știi cine ești și să fii tu fără să-ți fie teamă că lumea o să te judece. Mulțumesc pentru această experiență frumoasă”
Marilena Iordache, manager proiect IT, HP România


27 de speech-uri pregătite și spontane, un singur câștigător.
Decide cine este Public SpeaKING!


SELFTRUST Academy este o companie de  training fondată de trainerii Alin Comşa şi Andrei Dunuta. SELFTRUST Academy înseamnă învăţare neconvenţională şi creativă, îmbinând elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzică, literatură, pictură. Compania oferă o experienţă personală unică prin: inedit, relaxare, inspiraţie, un touch de cultură, atmosferă prietenoasă şi expertiză.


Unul dintre cursurile emblemă SELFTRUST Academy este “Nu am Venit să Ţin un Discurs”, un curs unic de public speaking şi vânzări, care foloseşte o metodă inovativă de învăţare – filmarea încrucişată. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursanţii îşi descoperă, pas cu pas, prin exerciţii practice, calităţile pe care trebuie să le dezvolte pentru a-şi redobândi carisma; “Excelenţa în vânzări”, oferă tehnici eficiente pentru a deveni vânzători extraordinari; - Ce vor bărbaţii.

De fapt - un workshop onest pentru doamne şi domnişoare despre psihologia masculină şi comunicarea eficientă cu un bărbat; Elevator speech - tehnica de a prezenţa ideea, proiectul sau afacerea într-un mod captivant, în doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personală pentru a te programa pentru succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod