Program "Bursele de performanta Allianz-Tiriac"

Fundația Olimpică Română și Allianz-Țiriac Asigurări lansează a patra ediție a programului Bursele de performanță Allianz-Țiriac. Douăzeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obținut rezultate excepționale, însă întâmpină dificultăți financiare în drumul către marea performanță.
“Copiii au nevoie de repere, de susţinere şi un plus de încredere. De 4 ani, alături de prietenii noştri de la F.O.R, încercăm să oferim suportul necesar copiilor talentaţi. Ne dorim ca aceştia să îndrăznească să viseze mare şi să îşi atingă potenţialul. Noi suntem mândri de ei. Ne-au adus numeroase satisfacţii, ne-au arătat că nu cunosc limite. Suntem şi anul acesta alături de ei. Îi vedem şi îi aplaudăm la fiecare reuşită” a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări

Bursierii selectați vor primi, timp de un an, o bursă lunară de 250 de lei pentru a-și susține cheltuielile cu echipamentul, alimentația și eventualele deplasări.
Pot aplica pentru aceste burse tinerii care practică un sport olimpic sau neolimpic și au vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani. Candidaturile pot fi depuse până în data de 15 aprilie 2018. Mai multe informații despre program și despre modalitatea de a aplica pentru burse, precum și documentele necesare înscrierii se regăsesc pe site-ul: www.fundatiaolimpica.ro.

”Am ajuns la cea de-a patra ediție a Programului “Bursele de performanță Allianz-Țiriac” și ne bucurăm că prietenii și sponsorii noștri de la Allianz-Țiriac Asigurări continuă să susțină an de an activitatea sportivă a acestor copii, implicându-se, în același timp, în educația lor.
Performanțele obținute confirmă eforturile depuse de acești tineri sportivi și ne mândrim cu rezultatele lor extraordinare, care prefigurează, sperăm noi, succese sportive viitoare”  a declarat Andreea Răducan, Președinte Fundația Olimpică Română.

Aplicanții vor fi evaluați de către un juriu de specialitate. Selecția se va face în funcție de performanţele sportive și posibilitățile materiale ale părinților. Din juriu fac parte: Andreea Răducan, campioană olimpică la gimnastică și Președinte al Fundației Olimpice Române, Valeria van Groningen, campioană olimpică la canotaj și Vicepreședinte al Fundației Olimpice Române și Valentina Saygo, membru în Consiliul Director al Fundației Olimpice Române.

În cadrul primei ediții a programului Bursele de Performanță Allianz – Țiriac, 14 tineri sportivi au primit susținere financiară pentru desfășurarea activităților sportive.
În decursul unui singur an, aceștia au reușit să obțină 103 medalii de aur, 39 de medalii de argint, 20 de medalii de bronz, stabilind 64 de recorduri naționale. În cea de-a doua ediție au primit susținere financiară 20 de tineri sportivi, care au obținut 125 de medalii de aur, 80 de medalii de argint, 59 de medalii de bronz și au stabilit 21 de recorduri naționale.În cadrul celei de-a treia ediții, 20 de tineri sportivi au beneficiat de susținere financiară și au obținut 127 de medalii de aur, 67 de medalii de argint şi 44 de medalii de bronz, în perioada ianuarie 2017 – februarie 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod