Oportunităţi de angajare pentru medicii specialişti Medicină de familie în Marea Britanie, post-Brexit



Paragona recrutează pentru Sistemul Naţional de Sănătate al Marii Britanii

Serviciul Naţional de Sănătate a lansat recent cel mai mare program internaţional de recrutare pentru a angaja câteva mii de medici specialişti Medicină de familie să lucreze în Regatul Unit. Paragona, care deja a recrutat cu succes câteva sute de medici din toată Europa pentru a practica la NHS, a câştigat contractul care le permite să angajeze persoane din ţările europene. NHS a asigurat Paragona şi pe medicii pe care îi recrutează, că aranjamentele făcute în timpul Brexit-ului nu vor afecta implementarea proiectului.

"Doresc să îi asigur pe toţi medicii specialişti Medicină de familie din statele membre ale Uniunii Europene că sunt bineveniţi să devină parte a familiei NHS, iar termenii şi condiţiile ofertei de muncă şi contractul pe care aceştia îl semnează nu vor fi anulate şi nu se vor schimba în dezavantajul lor.

În Anglia există o nevoie presantă de medici specialişti Medicină de familie, iar sosirea acestora ne va ajuta să rezolvăm această nevoie. Orice s-ar întâmpla în legătură cu Brexit-ul, NHS va avea în continuare nevoie de medici specialişti Medicină de familie, din Europa“– spune Rachel Souter, Head of International GP Recruitment, NHS Anglia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod