MHTC într-o competiție europeană

O inițiativă românească de stimulare a întreprinderilor mici și mijlocii are șanse să obțină un premiu European, dacă va avea sprijinul publicului în online.
Clusterul de la Măgurele creat în jurulul Laserului de Mare Intensitate – ELI-NP – a lansat acum 3 ani o astfel de inițiativă care a câștigat premiul la nivel național și luni urmează să fie selectate cele mai interesante proiecte la nivel European.

Măgurele High Tech Cluster (MHTC) și-a propus să contribuie la Dezvoltarea de Companii Inovative pe baza Cercetării Avansate și a Comunicării Publice. Intenția Clusterului de la Măgurele (MHTC) este de a realiza transfer de cunoaștere și tehnologii de la institutele care realizează cercetări avansate, cum este Laserul de la Măgurele, către IMM și care, astfel pot devein lideri pe piața națională și pe cele internaționale.
 
 

Dacă doriți ca inițiativa Clusterului de la Măgurele să obțină un premiu European în acest domeniu, vă invităm să vizitați conturile MHTC de pe rețelele de socializare Facebook, Twitter și Instagram și să dați like.
Vorbiți și cu prietenii care sunt interesați de stimularea IMM-uri și doresc ca o inițiativă românească să reușească la nivel European.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod