Industria financiar-bancară din România se întâlnește la Coaching Forum 2016

Industria financiar-bancară din România se întâlnește la Coaching Forum 2016, pentru a analiza și explora importanța coachingului în performanța organizațională.  Evenimentul este primul de acest tip din România și va avea loc joi, 21 iulie, începând cu ora 08:30, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia.

Tema evenimentului este “De la dezvoltare personală la performanța organizațională” și este dedicat industriei serviciilor financiare și bancare din România. Forumul reunește manageri, profesioniști din resurse umane și coachi cu obiectivul de a explora modalități reușite prin care coachingul contribuie la dezvoltarea sustenabilă a capitalului uman și la performanța organizațiilor.



„La Coaching Forum se va discuta despre relația dintre coaching și efectele măsurabile ale coachingului în organizații și se va analiza impactului programelor de coaching asupra performanței oamenilor și asupra productivității organizațiilor. Suntem extrem de încântați să avem alături de noi profesioniști din cele mai importante bănci din România și suntem convinși că acest eveniment va fi doar startul unui lung șir de întâlniri, toate având ca scop îmbunătățirea performanței organizaționale
”, a declarat Gabriela Puskas, manager de proiect Coaching Forum.

Băncile care vor participa la Coaching Forum și vor prezenta modele de success și studii de caz ale programelor de coaching sunt: Eximbank, BCR, BRD, Alpha Bank, CitiBank, Raiffeisen, Unicredit, Libra Bank, ICredit.


În cadrul evenimentului vor fi anunțate și rezultatele unui studiu despre impactul coachingului în organizații aplicat în industria serviciilor financiare și bancare din România, realizat de către compania Performance Group și echipa de organizare a Coaching Forum 2016, împreună cu Piar Media Consulting și cu sprijinul IBR. Sondajul s-a realizat pe două canale de investigare și anume: din perspectiva persoanei responsabile cu implementarea programelor de coaching în organizație și din perspectiva angajatului care a participat la sesiuni de coaching în organizație.

O primă analiză a rezultatelor indică faptul că atitudinea organizațiilor față de coaching se schimbă, acestea încep să adopte abordări tot mai deschise și mai oneste, asfel încât coachingul  devine din ce în ce mai recunoscut ca un instrument esențial pentru creșterea și succesul organizațiilor.
Rezultatele finale vor fi anunțate la Coaching Forum 2016
”, spune Gabriela Puskas, manager de proiect Coaching Forum.

Echipa de coachi care a participat la realizarea studiului: Gabriela Puskas, Cristian Tudoran, Casandra Bischoff, Rodica Obancea și Mara Manea.  Agenda evenimentului este disponibilă aici.  Co-organizatorii evenimentului Coaching Forum sunt European Mentoring and Coaching Council (EMCC), International Coach Federation România (ICF), Institutul Bancar Român(IBR), Corpstrat Consulting, Academy of Executive Coaching România, iar partenerii și sponsorii sunt Piar Media Consulting, Asociația pentru Excelență în Educație Vocațională, Sephora, Learning Network, Lifelong Learning Solution, Herlitz și Pelikan.

Evenimentul este susținut de eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod