Elena Geaman, Personal Shopper: "Casa este un dulap cu tinute, iar bucataria este un dressing!"

Elena Geaman este o tanara antreprenoare de doar 28 ani, care a indraznit sa-si urmeze visurile fara compromisuri. Pasionata dintotdeauna de moda, aceasta a decis sa urmeze calea antreprenoriatului in frumusete, explorandu-si talentul pentru alcatuirea unor tinute tematice. Astfel, ca urmare a dezvoltarii industriei de Fashion si a avantului pe care canalele de Social Media l-au avut in ultimii ani, Elena a inceput promovarea propriilor sale tinute atat pe conturile sale de Instagram si Facebook, cat si pe canalul ei de YouTube si pe site-ul www.ellenagemini.ro

In prezent, la doar 28 ani, a creat brandul Ellena Gemini, comercializand si educand publicul in mediul online prin outfit-uri gandite de ea, care se pot achizitiona de catre persoanele ce nu isi gasesc niciodata timp sa ajunga la o sesiune de shooping in magazine.

Tanara antreprenoare iubeste sa lucreze cu si pentru oameni, in slujba modei si a tinutelor vestimentare. O pasioneaza tot ce tine de haine si de culori, inca de mica improvizand si modificandu-si toate hainutele din garderoba, pentru a le adauga o nota personala.

Atunci cand depui multa munca si pasiune, hainele devin un stil de viata, iar pentru mine ele sunt o adevarata carte de vizita, prezentand oamenii inca inainte ca acestia sa se exprime verbal”, marturiseste Elena Gemini, care isi doreste sa lanseze in Romania conceptul de “personal shopper”. Un Personal Shopper este un vizionar, un consultant in moda care insoteste oamenii la cumparaturi, pentru a le asigura atat educatia vestimentara, cat si un training de specialitate in industria modei, aratandu-le ce tinute, culori si croieli ii avantajeaza.
Mai mult, un personal shopper poate asigura tinute tematice individualizate, fie ca vorbim de aniversari, nunti sau petreceri corporate.

Ambitia Elenei Gemini este sa convinga romancele sa-si gaseasca propriul stil si sa nu se mai imbrace toate la indigo, cu tinute monotone si lipsite de farmecul personal. Prin puterea exemplului, tanara le inspira femeilor increderea de sine, prin mici trucuri de infrumusetare usor de aplicat prin hainele sau accesoriile potrivite. Odata cu industria consultantilor de imagine, care capata din ce in ce mai mult teren, oricine isi poate crea acum un outfit personalizat, scos din tipare, care sa se potriveasca personalitatii si imaginii sale.
Vestimentatia influenteaza in mod direct starea de spirit, atitudinea si increderea de sine. Ce purtam si cum purtam conteaza, intr-o societate romaneasca preponderent consumerista.

Ca sa devii consultant de imagine iti trebuie, in primul rand, talent, imaginatie si timp, pentru a fi mereu informata in legatura cu cele mai noi colectii, trenduri si stiluri vestimentare. Costurile unei asemenea meserii sunt minime, Elena Gemini desfasurandu-si activitatea creativa in propria garsoniera, unde creeaza  stilurile vestimentare pentru fiecare client al sau. ”Intreaga mea casa este un dulap cu tinute, iar bucataria este un dressing!”, martusiseste Elena-consultant de imagine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod