Descoperă-ţi pasiunea pentru fashion la #Creativo!

Toamna aduce veşti bune pentru persoanele creative, pasionate de modă şi decoraţiuni. Pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucureşti, are loc cea de-a doua ediţie a Clubului Social de Cusut şi Brodat #Creativo. În cele două zile ale evenimentului, poţi participa la unul dintre atelierele gratuite de cusut, croit după tipare, design vestimentar sau la conferinţe de business şi de PR în domeniul modei.

#Creativo este un eveniment creat în spirit urban, care reuneşte pasionaţi de modă, design, stil, handmade şi pe cei care îi pot ajuta să îşi pună visul în practică şi/sau să înceapă un business plecând de la această pasiune.

În sprijinul acestei idei, începând de astăzi, 15 septembrie, doritorii se pot înscrie la unul dintre 27 de ateliere gratuite ce sunt programate pentru cele două zile dedicate creativităţii.

Acestea se împart în două categorii:

Hobby: Ateliere de cusut, unde participanţii vor realiza un obiect de decor (un portfard, o faţă de pernă decorativă etc); Ateliere de croit după tipare, unde cursanţii vor învăţa cum să lucreze cu tiparele astfel încât să nu dea niciodată greş; Ateliere de retuşuri – persoanele participante vor învăţa să repare sau să modifice o piesă vestimentară adusă de acasă; Ateliere dedicate designului vestimentar sunt împărţite între atelierul de drapaj - unde participanţii vor crea o piesă vestimentară cu doar o bucată de material textil şi 10 bolduri – şi atelierul de schiţe şi crochiuri – unde vor învăţa să se joace cu volumele şi proporţiile atunci când îşi pun pe hârtie ideile vestimentare.

Dezvoltare personală: Atelierul de stilism – doritorii vor învăţa cum să îşi pună în valoare trăsăturile, cum să se îmbrace în orice situaţie şi cum să transpună tendinţele în alegerile din propria garderobă;    Atelierul de home decoration – persoanele înscrise la acest atelier vor avea ocazia să înveţe ce trebuie să facă pentru a transforma un spaţiu de locuit în „acasă” cu ajutorul textilelor; Atelierul de Fashion PR – este dedicat celor care îşi doresc să afle secretele promovării de succes în industria de modă românească;  Atelierul de Business – participanţii vor afla cum se construieşte un business de succes de la Răzvan Vâlceanu, un nume important în industria de modă de lux; Atelierul pentru Start-upuri – este dedicat celor care vor să acceseze fonduri europene pentru demararea unei în domeniul modei.

Programul complet al atelierelor, dar şi detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate! Alături de trainerii cu experienţă, printre care designerii Mirela Diaconu şi Răzvan Vâlceanu, arhitectul Miruna Ardelean sau Ines Turturică, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de PR din România, la #Creativo vor mai veni peste 20 de designeri noi şi consacraţi care îşi vor expune creaţiile într-o zonă dedicată shoppingului alternativ.  #Creativo - pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucureşti, pe strada Uranus, nr. 150.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod