Aoro by Notino finalizează procesul de rebranding și devine Notino

Aoro by Notino, magazinul online specializat în produse de frumusețe, încheie procesul de rebranding, aducându-vă ofertele atractive pe care mereu vi le doriți și oportunitatea să vă simțiți ca într-o vară continuă.
Notino vă oferă o vastă selecție de parfumuri și produse de beauty, având acum în portofoliu și produse indisponibile anterior. Ceea ce înseamnă un singur lucru: mai multe produse exclusive pentru femeile și bărbații care vor să arate și să se simtă cât mai bine!

În plus, misiunea noastră rămâne aceeași: de a aduce clienților produse care să îi inspire și care să democratizeze industria de frumusețe.

„Odată cu noul nume, aducem în România un standard internațional de retail online în segmentul de beauty. Datorită unui sistem propriu de gestionare a depozitului, a centrului de distribuție amplasat strategic și a colaborării directe cu furnizorii, procesăm peste 100.000 de comenzi în fiecare zi.
Mai mult decât atât, le oferim clienților suport prin telefon, e-mail, social media, dar și personal, în magazinul nostru din București,” a declarat Michal Zámec, fondator. Notino oferă cea mai largă gamă de produse cosmetice și parfumuri din Europa, făcând milioane de femei și bărbați să simtă că fiecare zi poate dezvălui o experiență senzorială memorabilă și plăcută. În plus, față de brandurile populare, retailerul oferă parfumuri de lux și de nișă, precum și produse exclusive ce pot bucura și cei mai pretențioși clienți.
 
Cel care a supravegheat întregul proces de rebranding, Oldřich Dostál, Brand Marketing Director la Notino, spune că „Rebranding-ul aduce unificarea standardelor europene, iar România nu poate rămâne în urmă.
Vrem să le oferim clienților noștri români aceleași produse de frumusețe de mare valoare, o selecție largă de produse și serviciile excelente pe care le oferim clienților în toate țările în care suntem prezenți,”

În plus, puteți cumpăra atât online, cât și în magazinul nostru de la Promenada Mall din București, la aceleași prețuri. Magazinul este și locul de unde vă puteți ridica comenzile, transformând fiecare vizită într-o vânătoare de comori de frumusețe.

Aoro.ro a fost lansat în anul 2009. În 2017, și-a schimbat numele în Aoro by Notino, iar rebrandingul la Notino a fost finalizat în 2018.
Anul trecut, cifra de afaceri a Aoro.ro a fost de peste 22 de milioane de euro, iar aceasta este în continuă creștere. În total, cifra de afaceri în 2017 a fost de 280 de milioane de euro.

Despre Notino
Notino este cel mai mare retailer online de beauty din Europa. Compania, fondată în anul 2004, operează acum în 22 de țări europene și a avut peste 10 milioane de clienți satisfăcuți. A fost premiat în repetate rânduri pentru cel mai bun magazin online în țările din Europa Centrală și de Est. În 2017, Notino a avut o cifră de afaceri de 280 de milioane de euro și a vândut în total peste 26.5 milioane de produse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod