Andrea Filip sustine cursul “Fundamentele ThetaHealing”, despre cheia catre o viata implinita

Instructor internaţional de ThetaHealing recunoscut de prestigiosul institut american THInK.

Andrea Filip, instructor internaţional avansat de ThetaHealing certificat de prestigiosul institut American THInK, trainer de dezvoltare personala si autor al carţii de succes “Regaseste-ti stralucirea”, va sustine cursul “Fundamentele ThetaHealing” adresat “tuturor persoanelor interesate sa isi redobandeasca puterea personala si sa invete sa isi controleze mintea”, intre 20 si 24 ianuarie la Bucuresti, 27 – 31 ianuarie la Constanta si 10 – 14 februarie, la Brasov.

Cei care vor participa la cursurile de ThetaHealing vor descoperi o tehnica prin care pot deveni tot mai increzatori in ei insisi si astfel isi vor asuma curajul de a face schimbari si vor lua initiativa in privinta domeniilor care nu ii mai satisfac.

Tehnica ThetaHealing se invata in primul curs, numit de Baza, dar este mai utila completarea informatiilor cu cele din cursul Avansat pentru ca participantii sa se poata familiariza cu toate aplicatiile posibile ale tehnicii. Toate aspectele vietii sunt manifestarea a ceea ce gandim: Omul este ceea ce gandeste. Problema apare acolo unde mintea este plina de frici, stres si ganduri compulsive neproductive. Acestea duc la suferinte emotionale si fizice, dar si la performante financiare medii. Oamenii fericiti, care gandesc pozitiv, sunt mult mai creativi si impliniti material.

Pentru a obtine aceasta stare, procesul este unul prin care trebuie sa ajungem la radacina problemei si anume mintea subconstienta. Aceasta inmagazineaza toate cele bune si cele rele din istoria devenirii noastre. Gandurile negative sunt intretinute de emotii negative iar ele trebuie eliminate pentru a fi fericiti. Ceea ce ne conduce la concluzia ca nu acumularea de mai mult, ci eliberarea, lasarea in urma a amprentelor mentale si emotionale negative este cheia catre o viata implinita”, spune Andrea Filip.

Descoperit in 1995 de Vianna Stibal in timpul propriului ei proces de vindecare fizica si spirituala, ThetaHealing, o tehnica de meditatie scurta si foarte eficienta, este practicat astazi pe scara larga in lumea intreaga.

Si in Romania, peste 1000 de persoane au invatat deja cum sa isi schimbe mentalitatea si raportarea la viata in cursurile de ThetaHealing cu Andrea Filip.

Iar schimbarea modului in care gandesc le-a deschis acestora noi perspective, fapt care i-a ajutat sa-si imbunatateasca relatiile, situatia financiara si mai ales sa stie ca au la dispozitie un instrument util pentru orice schimbare pe care doresc sa o faca pe viitor. Tot mai multi romani au devenit constienti, prin participarea la cursurile Andreei Filip, ca adevarata schimbare incepe chiar cu ei si ca o viata implinita in toate domeniile este la indemana tuturor celor care cauta raspunsurile in primul rand in interiorul lor si nu in afara.

Mai multe detalii se pot gasi accesand link-ul
http://andreafilip.com/cursuri-thetahealing/ .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod