Studiu despre jocuri online sau pe mobil

ESL (Electronic Sports League) și Dăescu Borțun Olteanu au demarat un studiu pentru a afla cine sunt cei ce se joacă, online sau pe mobil, jocuri precum Candy Crush Saga, Clash of Clans sau Travian. Pentru o cunoaștere cât mai detaliată a acestui fenomen și pentru a oferi celor ce se joacă doar ocazional experiențe cât mai apropiate de gusturilor lor, ESL și Dăescu Borțun Olteanu colaborează pentru identificarea obiceiurilor și preferințele de consum ale acestora.

Chestionarul poate fi completat de toți cei ce doresc să ajute la realizarea profilului celui ce se joacă doar ocazional online și/sau pe mobil, până la data de 27 iulie 2016.

"Suntem convinși că cei ce se joacă doar ocazional (casual gamers) reprezintă o bună parte din utilizatorii de internet din România așa că vă rugăm să răspundeți la chestionarul nostru și, de ce nu, să și câștigați unul dintre premiile pe care le-am pus la bătaie".

Mai mult decât atât, cei ce răspund chestionarului se pot înscrie la concursul organizat de ESL, unde vor avea șansa de a câștiga unul dintre numeroasele premii oferite, inclusiv mauși, tastaturi, mauspad-uri și căști audio, toate oferite de unele dintre cele mai importante brand-uri prezente în România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod