Smartphone-urile Galaxy S6 și S6 edge, disponibile în culorile Green Emerald și Blue Topaz

Samsung Electronics România a adăugat două variante noi de culori gamei de smartphone-uri Galaxy S6 și S6 edge. Lansate pe 10 aprilie, smartphone-urile sunt deja disponibile în culorile White Pearl, Black Sapphire și Gold Platinum, iar mult așteptatele culori Blue Topaz pentru Galaxy S6 și Green Emerald pentru Galaxy S6 edge sunt de acum disponibile în rețelele partenerilor din retail și ale operatorilor.
Stabilind noi standarde pentru design și performanță, noile smartphone-uri de top Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt construite din materiale premium și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de utilizare superioară prin culori și materiale unice.

Galaxy S6 Blue Topaz

Disponibilă exclusiv pentru Galaxy S6, nuanța Blue Topaz este un albastru vibrant, dar în același timp rafinat, fiind una dintre cele mai în vogă culori ale anului.
Potrivit Pantone, organizație renumită în stabilirea tendințelor culorilor, cele patru nuanțe de albastru, Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue și Dusk Blue, sunt incluse în top 10 nuanțe ale paletei de culori de primăvară 2015.

Galaxy S6 edge Green Emerald

Disponibilă în exclusivitate pentru modelul Samsung Galaxy S6 edge, nuanța Green Emerald exemplifică filosofia Samsung în care „design-ul întâlnește utilitatea”. Culoarea verde reprezintă viață, noi începuturi și este strâns legată cu elemente din natură.

Dispozitivele Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt disponibile în variantele de 32GB, 64GB și 128GB capacitate de stocare, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (exclusiv Galaxy S6) și Green Emerald (exclusiv Galaxy S6 edge).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod