Noul portofoliu de laptopuri HP

HP a oferit in avanpremiera un nou design digital, marca Vivienne Tam. Gama HP ce include editiile speciale ale unor produse ce poarta amprenta unor designeri celebri este unica pe piata de specialitate, permitandu-le utilizatorilor sa se remarce.
HP a oferit in avanpremiera un nou design digital, marca Vivienne Tam. Gama HP ce include editiile speciale ale unor produse ce poarta amprenta unor designeri celebri este unica pe piata de specialitate, permitandu-le utilizatorilor sa se remarce.

Noua varianta marca Vivienne Tam este o urmare fireasca a colaborarii anterioare de success cu designerul. Disponibil incepand cu 2010, noul model include fluturi si broderii, elemente ce se regasesc in cea mai recenta colectie Vivienne Tam, inspirata dintr-o poveste de dragoste despre romantism, independenta, libertate si transformari.

Mini-uri pentru o viata digitala mobila

 
Totodata, HP si-a extins gama de Mini-uri si in regiunea EMEA, prin includerea in oferta a modelelor Mini 110 si Compaq Mini 311:

Disponibil in culorile negru, roz sau alb, varianta 110 a Mini-ului de la HP de 10.1 inch dispune de o tastatura care are, in proportie de 92%, dimensiunile unei tastaturi obisnuite, oferindu-le utilizatorilor posbilitatea de a se conecta instant intr-o conversatie si de a accesa usor e-mail-ul.

Compaq Mini 311 este solutia ideala de divertisment in miscare. Display-ul de 11.6 inch, graficele NVIDIA Ion, speaker-ul incorporate Altec lansing, precum si bateria cu o durata de viata de pana la ase ore le permite utilizatorilor sa se bucure din plin de muzica si filme HD.

Modelul Compaq Mini 311 de la HP include software HP Syncables, care sincronizeaza automat, printr-o conexiune wireless, fisiere create sau editate in miscare, cu un PC creat pentru acasa.
Pret si disponibilitate:

Cele mai recente PC-uri si Mini HP sunt disponibile in regiunea EMEA, dupa cum urmeaza:
HP ProBook 5310m - disponibil inca de la 1 octombrie 2009, la pretul recomandat de 599 euro
HP Pavilion dm3 - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la pretul recomandat de 599 euro pentru varianta Intel, respective 499 euro pentru AMD
HP Pavilion dm1 - disponibil din 22 octombrie 2009, la pretul recomandat de 449 euro
HP Mini 110 Studio Tord Boontje - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la pretul recomandat de 349 euro
HP Mini 110 - - disponibil din data de 22 octombrie 2009, la pretul recomandat de 299 euro
Compaq Mini 311 - disponibil inca de la inceputul lunii octombrie 2009, la pretul recomandat de 349 euro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod