Motorola one: partenerul de încredere în orice situație

Motorola one este smartphone-ul elegant și inteligent care îți oferă siguranță și cele mai recente inovații de la Motorola și Google. Cu o carcasă modernă din sticlă, telefonul are dimensiunea ideală pentru a fi utilizat cu o singură mână, perfect pentru lecturarea cărților preferate sau chiar realizarea de videoclipuri 4K.

În toate vacanțele ai asigurat ghidul tău de buzunar, mulțumită funcției Google Lens pe bază de AI, integrată în camera foto. Astfel poți afla cu ușurință informații despre monumente și obiective turistice.

Amintirile devin de neuitat cu ajutorul modurilor portret, cinemagraph și time-lapse, integrate în sistemul inteligent de camere duale de 13 MP și al camerei pentru selfie de 8MP. Iar toate vor rămâne salvate în spațiul de stocare nelimitat al Google Photos. Grijile dispar iar productivitatea crește cu ajutorul bateriei care oferă o autonomie de până la o zi și încărcare rapidă cu încărcătorul TurboPower. Motorola one este partenerul perfect atât pentru activitățile cotidiene cât și pentru timpul liber.


Moto z3 play te ajută să îți urmezi pasiunile

Moto z3 play este smartphone-ul care îți oferă posibilități nelimitate. Cu ajutorul tehnologiei modulare moto mods, smartphone-ul poate fi personalizat cu funcții care reflectă pasiunile tale și lucrurile care te interesează.
Cu un ecran edge-to-edge de 6 inchi, moto z3 play este ideal pentru orice activitate, de la vizionarea clipurilor video preferate, la jocuri și lecturarea celor mai recente articole. Moto z3 play oferă confort dar și rezistență sporită, fiind construit complet din Corning Gorilla Glass și aluminiu.


Moto z3 play oferă o experiență personalizată prin intermediul moto mods. Moto Insta-Share Projector este soluția ideală atât în momentul în care îți dai seama că ai uitat laptopul la birou și trebuie să susții o prezentare, dar și atunci când vrei să te uiți la un film într-un loc neconvențional sau chiar să organizezi o seară de karaoke.

Poți transforma telefonul chiar și într-o cameră Polaroid ultraportabilă cu Polaroid Insta-Share moto mod. Pozele preferate din vacanțe pot fi tipărite pe loc și lipite cu ușurință oriunde cu ajutorul părții adezive de pe spate.
Astfel va fi mai ușor să retrăiești magia acelor momente.

Dacă ești un pasionat al jocurilor pe telefon, cu Gamepad moto mod poți prelua controlul experienței de gaming. Acest moto mod este prevăzut cu manete de control duble, un D-pad și patru butoane de control care îți oferă o experiență de joc autentică și răspuns instant al comenzilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod