Logitech lansează un sistem audio cu adevărat elegant

Logitech a lansat Bluetooth Speakers Z600, un sistem audio elegant care se va simți bine în compania unui Mac sau Ultrabook. Te vei bucura de muzică sau conținut  audio de pe PC, smartphone sau tabletă. Trei dispozitive pot fi active în același timp, iar trecerea între ele este cât se poate de simplă: pui pauza unui dispozitiv și îi dai play celuilalt.

Fie că asculți muzică, fie că urmărești un film, te bucuri de un joc sau porți o conversație pe chat, Logitech Bluetooth Speakers Z600 oferă un sunet clar, bine definit.
Cu ajutorul a trei drivere în fiecare speaker, acest sistem este construit pentru a oferi o acustică deosebită pentru orice tip de spațiu.

Tastele de control ale sistemului Logitech Z600 se integrează design-ului minimalist al acestuia.  Întreaga parte superioară a boxei drepte este ocupată de un disc tactil. Pentru a modifica volumul, trebuie să glisezi degetul în jurul marginii acestui disc. Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth și jack-ul de 3.5 mm sunt poziționate discret în spate.
Și pentru că fiecare detaliu este important, chiar și cablului de încărcare i s-a conferit o atenție specială. Cablurile de tip lay-flat leagă boxele și adaptorul de curent, așa că nu se va crea o dezordine nedorită pe birou.

Un transceiver USB Bluetooth este inclus sistemului Logitech Z600 pentru a asigura cea mai bună experiență wireless cu computerele. Conexiunea prin Bluetooth nativ este posibilă, dar unele computere nu permit streaming audio sau schimbarea între dispozitive.
Transceiver-ul USB Bluetooth inclus îți permite să te conectezi wireless la computere care nu dispun de tehnologia Bluetooth. În plus, poți conecta boxele la orice dispozitiv cu un audio output folosind input-ul auxiliar de 3.5mm.

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 va fi disponibil în Europa începând din luna august 2013 la un preț recomandat de 149 Euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod