Laptopul convertibil Lenovo Yoga C930 - perfect pentru vacanța de Crăciun

Dacă și pentru tine răsfățul înseamnă un gadget deștept și uimitor de elegant care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de flexibilitate și performanță la birou sau în timpul liber, atunci fă cunoștință cu noul favorit al listei de cadouri: laptopul convertibil Lenovo Yoga C930. Acesta se adaptează perfect stilului tău datorită balamalei rotative care integrează un soundbar Dolby Atmos® pentru un sunet captivant tridimensional într-un design subțire.

Ecranul dual cu tehnologie E Ink este pregătit special pentru artistul din tine.

Poți să-l transformi într-o tastatură personalizată, într-un caiet digital pe care poți scrie sau desena direct cu stylus-ul sau chiar într-un e-reader – toate printr-o simplă atingere a unui buton. Oricum și oriunde ai alege să îl folosești, te poți bucura întreaga zi de vizualurile care prind viață pe ecranul de până la 4K cu Dolby Vision™ mulțumită autonomiei bateriei de până la 14,5 ore.

Lenovo Yoga S730 este laptop-ul elegant, puternic și subțire, atât de subțire încât este imposibil să nu îi găsești loc în bagajul tău pentru vacanța de Crăciun.
Un dispozitiv ultraslim versatil, proiectat și șlefuit în aluminiu de înaltă calitate, echipat pentru toate activitățile zilnice și care îți permite să faci multitasking cu ușurință datorită procesorului Intel® Core™ i7 Generația a 8-a, design-ului subțire și greutății de numai 1,2 kg.

Pentru productivitate sporită, autonomia bateriei de până la 10 ore te ajută să rămâi concentrat în zilele intense la birou, dar și să urmărești episoade la rând în drum spre următoarea ta destinație.

Iar datorită cititorului de amprente, te poți conecta în mai puțin de două secunde. Cu sistemul de boxe Dolby Atmos, Lenovo Yoga S730 te face să te simți în mijlocul acțiunii, cu un sunet surround intens și fluxuri audio care se deplasează deasupra și în jurul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod