Krüger&Matz aduce în România două modele de radio ultra performante

Brandul polonez, Krüger&Matz își extinde gama de produse prin lansarea a două modele de radio de ultimă generație: KM0812 și KM0813.
KM0812 cu internet este un accesoriu practic și cool, utilizatorii putând să-și selecteze muzica preferată din zeci de mii de posturi din întreaga lume. Datorită conexiunii la internet, pasionații de muzică pot să se bucure de o adevărată călătorie muzicală, ascultând posturi diverse, cu stiluri variate și din diferite părți ale lumii. Și asta datorită tehnologiei avansate a radioului KM0812.

Design-ul minimalist permite încadrarea lui în încăperi diferite ca stil și spațiu.
Pentru cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea și valorifică fiecare moment, dispozitivul este prevăzut și cu alarmă.
 
Recepționarea și ascultarea postului de radio dorit se fac într-un mod pe cât de simplu, pe atât de rapid. Utilizatorii care vor să asculte un anumit post, trebuie doar să-l selecteze, introducând numele, regiunea și genul muzical. Totodată, serverul UpnP și opțiunea AUX permit ascultarea melodiilor preferate stocate pe dispozitive externe, pe telefon sau pe calculator.

Noul model de radio KM0812 poate fi folosit și fără conexiune la internet.
De aceea, utilizatorii care nu sunt familiarizați cu tehnologia de ultimă oră și o preferă pe cea clasică ( AM, FM ), pot folosi dispozitivul Krüger&Matz.

Așadar, numeroasele funcții transformă noul radio KM0812 într-un accesoriu practic si cool, potrivit și celor mai critici și pretențioși ascultători.


KM0813, al doilea model de radio lansat de Krüger&Matz

Krüger&Matz lansează și modelul de radio KM0813, un dispozitiv cu un design minimalist, elegant, prevăzut cu alarmă.
Mărimea ecranului, cât și claritatea ridicată a acestuia, transformă aparatul într-un accesoriu absolut necesar celor care vor să-și valorifice timpul și să fie punctuali. În plus, luminozitatea și contrastul ecranului pot fi setate în funcție de preferințele fiecăruia.

Diminețile pot deveni și mai relaxante cu KM0813, datorită opțiunii de selectare a sunetului cu care vreți să vă treziți. Puteti opta pentru melodia preferată sau pentru primele știri ale zilei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.
Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie preț de vânzare KM0812 – 379 RON, KM0813 – 79 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod