Incarcarea dispozitivelor electronice - gratuita pe aeroportul Otopeni

Absolut necesara, prezenta unei statii de incarcare a device-urilor mobile in Aeroportul Henri Coanda a devenit o realitate. Vetter, in parteneriat cu CNAB (Compania Nationala aeroporturi Bucuresti), a dezvoltat prima si singura zona de incarcare din Romania. Macar o data in viata fiecare dintre noi a plecat grabit spre aeroport si a uitat acasa incarcatorul. Acum, problema este rezolvata. In Otopeni se poate face incarcarea gratuita a dispozitivelor electronice. Pasagerii care tranziteaza zona de plecari a aeoportului Otopeni isi pot incarca orice device electronic.
In charging station Vetter exista 2 zone de incarcare wireless, sase statii de incarcare la prize si 26 de statii de incarcare USB. Toate accesoriile electronice (telefoane, tablete, laptopuri) pot fi incarcate in Charging Area.

Vetter a investit in acest punct de incarcare si in cel de prezentare alaturat peste 70.000 de euro. “Crearea acestei zone de incarcare gratuita a dispozitivelor electronice este modul nostru de a fi alaturi de pasageri si de a veni in intampinarea nevoilor lor. Aceasta facilitate este disponibila in mai multe aeroporturi mari din lume”, spune Alexandru Zamfirescu, director zonal vanzari Lamy Premier.
Acest tip de statii de incarcare precum cea din Otopeni exista in aeroporturi precum Heathrow, in Londra, Charles de Gaulle, in Franta sau Ataturk in Istanbul. Incarcarea dispozitivelor electronice este gratuita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod