E-Boda lansează prima tabletă 3G cu dual-SIM de 7,85” din portofoliu

E-Boda își mărește portofoliul cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85”.
Revo R93G este prima tabletă 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda. Cu dublă funcționalitate, dispozitivul poate fi folosit cu ușurință atât ca telefon, cât și ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atât pentru voce, cât și pentru date mobile. În plus, pentru utilizatorii care doresc un gadget ușor de utilizat și practic pentru toată familia, E-Boda a introdus în aceeași gamă Revo R95. Ambele modele încorporează un display de 7,85”, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, respectiv 1 GHz,  memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Modelele Revo R93G și Revo R95 sunt disponibile în variantele de culori alb și negru online, pe www.e-boda.ro,  și în magazinele partenere la prețul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.

Revo R93G are două slot-uri SIM stand by ce pot fi folosite fie pentru funcția GSM – cartele cu abonamente de voce, fie pentru date mobile, fie amândouă simultan, cu numere de la operatori diferiți.
Astfel, utilizatorii își pot personaliza planul tarifar și opțiunile de comunicare, astfel încât să răspundă nevoilor și posibilităților lor.

Revo R93G încorporează un display de 7,85” cu tehnologie LED și o rezoluție de 1024x768 pixeli, oferind imagini luminoase și mai multă claritate. Cu o autonomie de 5 ore în modul de lucru continuu, tableta de adaptează ușor stilului de viață mobil al utilizatorilor, punându-le la dispoziție în orice moment posibilitatea de a accesa documente, fotografii, filme, cărți electronice și jocuri. Pentru o performanță îmbunătățită, Revo R93G încorporează un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1,2 GHz și este prevăzută cu o memorie RAM de 1 GB.
Astfel, tableta poate răspunde cu succes task-urilor zilnice de business în deplasare, dar și nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Mai mult, cu accesoriile potrivite precum husele cu tastură și boxele din gama COMPANION sau dispozitivul Full Stream, tableta poate fi conectată la alte dispozitive mobile sau multimedia, prin Bluetooth, sau fixe, printr-un cablu prevăzut cu USB, astfel încât conținutul poate fi descărcat și redat pe acestea, iar tableta se transformă în consolă multimedia.

Modelul Revo R95 încorporează un display de 7,85” cu o rezoluție de 1024x768 pixeli și are o autonomie de 4 ore în modul de lucru, astfel încât fiecare membru al familiei să o poată folosi cu încredere pentru entertainment, acasă sau în călătorii.  Pentru a spori performanța tabletei, Revo R95 este prevăzută cu un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1 GHz, procesor grafic Octa Core, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2.  Astfel, tableta se transformă în companionul de joacă al celor mici sau partenerul de business și centru multimedia pentru cei mari.

Cele două modele de tabletă au o carcasă din plastic cauciucat pentru o protecție și o rezistență sporită.
Revo R93G și Revo R95 sunt două tablete cu un design elegant, ușor de transportat, oferind utilizatorului mai multă libertate de mișcare. Îmbinând design-ul compact cu performanța, cele două gadget-uri sunt partenerul ideal de business și de distracție în orice situație.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod