Dispozitiv de stocare USB Kingston DataTraveler 150 de 32 GB

DataTraveler 150 (DT150) este unitatea de memorie cu cea mai mare capacitate de stocare din intreaga gama de dispozitive DataTraveler USB si le permite utilizatorilor sa depoziteze...
DataTraveler 150 (DT150) este unitatea de memorie cu cea mai mare capacitate de stocare din intreaga gama de dispozitive DataTraveler USB si le permite utilizatorilor sa depoziteze pe aceeasi unitate de memorie atat datele legate de serviciu, cat si continutul digital personal, punandu-le la dispozitie un spatiu generos. Acum, utilizatorii pot transporta cantitati mari de date diverse fara a avea nevoie sa mai apeleze la dispozitive de stocare auxiliare: librarii intregi de melodii, fotografii, documente oficiale de dimensiuni mari si chiar fisiere video pot fi stocate cu usurinta pe aceeasi unitate de memorie.

"Noul dispozitiv a depasit barierele de stocare odata cu facilitarea stocarii pe o singura unitate atat a informatiilor cu caracter business, cat si a continutului digital personal.", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.
"Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor video si audio, este evident ca a crescut si nevoia pentru solutii de stocare de buzunar capabile sa ofere capacitati mari de stocare. Unitatea de memorie DT 150 se adreseaza tocmai acestor necesitati actuale."

Dispozitivul este compatibil atat cu sistemele de operare Windows Vista, XP si Windows 2000, cat si cu Mac OS X 10.3 si Linux 2.6. DT150 beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Specificatii tehnice:


- Capacitate*: 32 GB;
- Dimensiuni: 78 mm x 22 mm x 12 mm;
- Temperatura de operare: de la 0 grade C pana la 60 de grade C;
- Temperatura de stocare: de la -20 de grade C pana la 85 de grade C;
- Conectivitate: port USB;
- Versatilitate: Dimensiuni de buzunar pentru transport facil;
- Garantie: 5 ani;
- Sisteme de operare compatibile: Windows Vista (Windows ReadyBoost nu este suportat), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v.10.3.x si Linux v.2.6.x.

* Nota: O parte din capacitatea de stocare este folosita pentru formatare sau alte functii si, astfel, nu poate fi folosita pentru stocarea de date.

Poti cumpara dispozitivul de stocare USB Kingston DataTraveler 150 de 32 GB din magazinele de specialitate, la un pret estimativ de 400 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod