Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!

Facebook Twitter Comenteaza
Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!

TIDE pentru supermame te asteapta impreuna cu copilul tau sa donati jucarii in 17 magazine din reteaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani, timp de 3 saptamani (31 octombrie-2 noiembrie 2008, 7-9 noiembrie 2008 si 14-16 noiembrie 2008).

Copilul tau are o jucarie pe care a abandonat-o intr-un colt si a uitat de ea? De sarbatori, o poti dona la unul dintre standurile de colectare special amenajate de catre TIDE in magazinele Carrefour.
Toate jucariile colectate vor fi spalate si vor redeveni pufoase si moi cu TIDE 2in1 Lenor Touch, ele fiind cadoul tau de sarbatori pentru copiii neajutorati.

Beneficiarii campaniei vor fi copiii din programele Organizatiei Salvati Copiii. Organizatia va fi responsabila de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai caror copii vor beneficia de jucariile colectate. In urma acestei campanii, copii din toata tara au sansa sa se bucure de jucariile donate de tine si de copilul tau.

Campania "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!" va fi sustinuta si de persoane publice care sunt invitate ca si tine, impreuna cu copiii lor, sa doneze jucarii si sa aduca astfel zmbete pe fetele ca mai multor copii din toata tara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod