Zambetul tau te reprezinta. Exista un designer digital care ti-l face perfect!

Peste 75% dintre pacienti considera ca un zambet neatractiv ii poate afecta profesional si le poate scadea sansele de angajare, conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetica. Acelasi studiu pune accentul pe rolul important pe care il joaca un zambet frumos si sanatos in relatia cu ceilalti, de la incredere pana la admiratie.

Estetic, natural, rapid, pentru toata viata… 4 dorinte pe care fiecare pacient care apeleaza la o transformare a zambetului cu fatete sau coroane dentare le are dinainte de a ajunge in cabinetul medicului stomatolog.
Cu toate acestea, decizia de a incepe si finaliza un tratament stomatologic este de multe ori amanata de catre pacienti. Teama de dentist, lipsa informatiilor despre proceduri si despre rezultatele lor influenteaza fara indoiala actiunea de a investi in zambetul tau. De aceea, in urma multor ani de studiu si cazuistica, pentru a satisface exigentele estetice ale pacientilor, medicii dentisti specialisti folosesc in beneficiul exclusiv al pacientilor tehnologia Digital Smile Design (DSD) direct in cabinet.

Ce este DSD? Este tehnologia digitala de ultima generatie prin care iti poti vedea zambetul final de la prima vizita in cabinetul medicului dentist si care te implica personal in alegerea si construirea acestuia.
Astfel, poti alege forma, marimea, nuanta de alb a dintilor tai care sa fie in perfecta armonie cu aspectul fetei tale.

Digital Smile Design este mai mult decat un soft pe computer, mai mult decat o imagine frumoasa pe calculator... este o metoda prin care tu, pacientul, participi pas cu pas la crearea zambetului tau … iar rezultatele finale, in 99,9% dintre cazuri sunt si mai pline de emotie … Pentru ca zambetul pe care ti l-ai personalizat pana la cel mai mic detaliu nu iti da voie sa ratezi niciun moment important! DSD ofera stomatologiei o noua fata, mai umana, emotionala si artistica, dar si mai eficienta, predictibila si precisa.
Iar pentru a obtine zambetul natural, estetic si sanatos pe care si-l doreste pacientul beneficiaza de o echipa full option: medic specialist in estetica dentara, tehnologie digitala de ultima ora si un artizan in tehnica dentara.

"Este incredibil efectul pe care Digital Smile Design il ofera pacientului: acesta se vede cu noul zambet inainte de a-l avea si acest lucru ii ofera increderea de care avea nevoie pentru a accepta si finaliza tratamentul!", ne spune dr. Cristian Csapo Martinescu, medic dentist DENT ESTET, certificat international in Estetica dentara si in tehnica Digital Smile Design.

Mai mult decat atat, iti poti alege zambetul pe care sa il porti cu incredere toata viata in functie de temperament.
Suntem convinsi ca asta nu stiai!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod