Un nou dispozitiv pentru masurarea glicemiei este disponibil si la noi

In cadrul celui de al XXXV-lea Congres National al Societatii Romane de Diabet, Roche Romania a lansat un nou glucometru, destinat automonitorizarii zilnice.
"Accu – Chek Active" ofera pacientilor o modalitate usoara si sigura de masurare a glicemiei. Prin marcarea glicemiei pre si post prandiale, este singurul glucometru care afiseaza aceste valori diferentiat, in stransa concordanta cu recomandarile ghidurilor internationale de automonitorizare. In plus, glucometrul permite marcarea mediei glicemiilor pre si post prandiale inregistrate intr-un anumit interval de timp – 7, 14, 30 zile.

Dispozitivele de masurare a glicemiei destinate automonitorizarii trebuie sa ofere rezultate sigure, intr-o maniera ce poate fi usor utilizata de catre pacienti.
Acest aspect este deosebit de important, avand in vedere faptul ca, pentru o monitorizare optima a tratamentului in diabet, ghidurile internationale recomanda ca pacientii sa isi masoare nivelurile glicemiei de 7 ori pe zi, inainte si dupa masa.

Se estimeaza ca, la nivelul global, aproximativ 246 milioane de persoane sufera de diabet, aceasta maladie fiind a patra cauza de deces in tarile dezvoltate. La fiecare 8 secunde, o persoana moare din cauza diabetului si a complicatiilor acestuia, boala afectand un numar din ce in ce mai mare de tineri.

Noul dispozitiv este disponibil in farmaciile din Romania si costa aproximativ 300 Ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gheorghe pe 23 Apr 2012, 00:21
    glucometru noninvaziv

    cand apare odata ca m-am saturat de promisiuni

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod